Home Gaming HOMEFRONT®: THE REVOLUTION krijgt vandaag eerste singleplayer DLC: ‘The Voice of Freedom’

HOMEFRONT®: THE REVOLUTION krijgt vandaag eerste singleplayer DLC: ‘The Voice of Freedom’

by Mark van Truijen

| Deep Silver en Dambuster Studio brengen vandaag de eerste single-player-uitbreiding uit voor Homefront®: The Revolution.

In The Voice of Freedom kruipen spelers in de huid van Benjamin Walker, het legendarische boegbeeld van de opstand en KPA’s meest gezochte man. Het doel: infiltreer bezet Philadelphia en ontmoet Jack Parish’s Resistance Cell. Deze intense, verhaalgedreven proloog test de speler op het gebied van stealth en combat wanneer hij wordt geconfronteerd met de meest sinistere en vijandige factie in het metrostation van Philadelphia: de ‘90’.

The Voice of Freedom is gratis voor iedereen die de Homefront Expansion Pass bezit en is tevens los verkrijgbaar. The Voice of Freedom is nu te downloaden op Xbox One, het alles-in-één game en -entertainmentsysteem van Microsoft, PlayStation®4 en op Windows PC via Steam.

Terugkerende Homefront spelers zullen zien dat de recent uitgebrachte patch de algehele ervaring sterk heeft verbeterd.

Voor meer informatie en het laatste nieuws over Homefront®: The Revolution, volg ons op Twitter en Instagram via @HomefrontGame en op Facebook viaFacebook.com/HomefrontGame of bezoek Homefront-Game.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x