That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Xbox One

Nieuw in GTA Online: Simeon Premium Deluxe Repo Work en Executive Office Giveaway, Gunrunning Bonussen en Meer

Er zijn deze week een hoop manieren om wat bij te verdienen in het zuiden van San Andreas, terwijl je kunt besparen op high-end voertuigen en vastgoed. Simeon Yetarian heeft je werk nauwlettend in de gaten gehouden, en heeft je hulp nodig met twee klussen. Voor beiden wordt je dubbel beloond. Profiteer daarnaast van de bonussen bij Gunrunning Sales, Special Vehicle races en meer. Daarnaast, speel ergens tussen nu en 15 mei om de Warstock Cap en het Maze Bank West Executive kantoor te verkrijgen, beiden zonder enige kosten. Je hoort het goed: het is gratis vastgoed.

Dankzij de flauwe wraakzuchtigheid van zijn concurrentie, gaat Simeon’s laatste vracht in vlammen op. Om ongewenste aandacht van de autoriteiten te voorkomen, belt hij niet 112. Nee, hij belt jou. Vind een brandweerwagen, en druk de branden de kop in – net als eventuele brandstichters die zijn blijven hangen.

Een lokale, international zakenman verkoopt een aantal luxeauto’s aan een buitenlandse koper – zonder documentatie, uiteraard. De auto’s staan klaar om de stad te verlaten in een privé vrachtvliegtuig. Vanaf dit punt ben jij nodig: onderschep de verzending bij LSIA, ontsnap van de politie, en krijg de voertuigen naar een veilige plek. Simeon handelt de rest af.

Naast 2X GTA$ & RP bij alle Simeon Premium Deluxe Repo Work Missions, kunnen alle aspirant wapenhandelaren een flinke slag maken, met tweemaal de payout bij Gunrunning Sell Missions. Cash and RP-beloningen worden ook verdubbeld bij alle Vehicle Races en G-Rating Versus Missions.

Kickstart je executive carrière door de Maze Bank West Executive office te bemachtigen, geheel gratis. Pak simpelweg je iFruit, open de Dynasty8 Executive-site, en claim je hoofdkantoor, volledig pro bono. Wanneer je deze commerciële kantoorruimte in de bezit hebt, kun je deze personaliseren en als hub gebruiken om deel te nemen aan allerlei zakelijke misdrijven

Speel ergens vanaf nu tot en met 15 mei GTA Online, om het militaire industriële complex te steunen, en de Warstock Cap te ontgrendelen.

Organiseer een Doomsday Heist vanaf je eigen, ondergrondse rovershol met 40% kortingen op alle Facilities, Renovations & Add-Ons, en profiteer van een aantal andere kortingen op vastgoed, welke de hele week geldig zijn.

·        Facilities – 40% korting

·        Facilities Renovations & Add-Ons – 40% korting

·        10-Car Garages – 50% korting

·        All Vehicle Workshops – 30% korting

·        All Weapon Workshops – 30% korting

Er zijn een hoop premium voertuigen van militaire klasse in de uitverkoop deze week:

·        HVY Insurgent Pick-Up Custom – 40% korting

·        HVY APC – 40% korting

·        Armored Karin Kuruma – 30% korting

·        RCV – 30% korting

·        Progen Itali GTB – 30% korting

·        Imponte Ruiner 2000 – 40% korting

·        Coil Rocket Voltic – 40% korting

·        Nagasaki Blazer Aqua – 40% korting

·        RM-10 Bombushka – 40% korting

·        Pfister Neon – 35% korting

·        Lampadati Viseris – 35% korting


Sla een voorraad in van battlefield essentials voor je volgende vuurgevecht, met 25% kortingen op alle munitie en meer:

·        Body Armor – 35% korting

·        Ammo (inclusief Mk II) – 35% korting

·        Doomsday Heist Clothing – 30% karting

Om aan een Premium Race mee te doen, sluit dan aan via de Quick Job App op je in-game telefoon, of via de gele corona bij Legion Square. Leg GTA$20K in, en ding mee voor de eerste plek tegen zeven andere racers waarvoor je GTA$100K krijgt. Degene die op de 2e en 3e plaats eindigen ontvangen GTA$30K en GTA$20K.

·        9 mei: Muscle In (lAlleen voor Muscle)

·        10 – 13 mei: Art to Art (Alleen voor Motoren)

·        14 – 15 mei: Cutting Coroners (Alleen voor Super)

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE