Home GadgetsDomotica Nieuw: Blink Moments – Een nieuwe functie die Blink-cameragebruikers een verhaal geven

Nieuw: Blink Moments – Een nieuwe functie die Blink-cameragebruikers een verhaal geven

by Jos Vis

Blink, een merk van Amazon, kondigt vandaag Blink Moments aan, een nieuwe functie die een innovatieve kijkervaring introduceert voor huishoudens met meerdere camera’s. Blink Moments voegt clips die met de Blink-camera’s van één huishouden zijn opgenomen automatisch samen tot één video, waardoor het niet meer nodig is om individuele clips op meerdere apparaten te bekijken. Met een eenvoudige, intuïtieve kijkervaring kunnen gebruikers een samenhangend verhaal zien vanuit meerdere camerastandpunten. Blink Moments zal in de komende weken volledig beschikbaar zijn voor alle klanten met een Blink Plus-abonnement.

“De Blink-app is essentieel voor de klantervaring en we hebben geïnvesteerd om het eenvoudiger en intuïtiever te maken, van het moderniseren van ons startscherm tot het opnieuw uitvinden van de lijst met clips. Blink Moments is een geheel nieuwe manier voor onze klanten om zich bezig te houden met hun beelden,” zegt Jonathan Cohn, hoofd product bij Blink. “Of het nu gaat om het gezin dat buiten aan het spelen is, pakketjes die worden bezorgd of huisdieren die de tuin verkennen, Blink Moments combineert de momenten die er toe doen, in één video.”

Zie het volledige verhaal met Blink Moments

Vandaag de dag hebben Blink gebruikers gemiddeld drie camera’s per huishouden, en daarmee worden maandelijks honderden gebeurtenissen vastgelegd. Met zo’n grote hoeveelheid beeldmateriaal kan het een tijdrovende klus zijn om handmatig te zoeken naar individuele clips die je nodig hebt. Moments lost dit op door verschillende clips te combineren tot één verhaal. Op die manier levert het een toegevoegde waarde door gebruikers een eenvoudigere manier te bieden om met hun beelden om te gaan.

Naadloze integratie met alle Blink camera’s

Als gebruikers meer camera’s toevoegen aan hun huis, zal Blink Moments naadloos integreren met elk nieuw apparaat. Het beste van alles is dat Moments werkt met alle huidige en voorgaande generaties van Blink’s batterij-gevoede en plug-in apparaten, waardoor er ultieme flexibiliteit en dekking voor het gehele pand is. Zo hoef je nooit meer een belangrijke gebeurtenis te missen.

Maak boeiende verhalen om van te genieten, op te slaan en te delen

Terwijl de camera’s van Blink huizen veilig houden, leggen ze ook hartverwarmende, grappige en onverwachte beelden vast. Met een unieke kijk op wat er in en rond het huis gebeurt, onthullen beelden van Blink gebeurtenissen die gebruikers anders zouden missen. Door de favoriete individuele clips van gebruikers om te zetten in deelbare, uitgebreide Moments, kunnen deze het volledige verhaal vanuit meerdere perspectieven laten zien. Gebruikers kunnen de video eenvoudig downloaden naar hun smartphone en overal delen via de Blink-app – van sociale media tot de familie groepschat.

Voordelen van een Blink Plus-abonnement

Blink Moments voegt nog meer waarde toe aan het Blink Plus-abonnement, dat al extra functies biedt zoals persoonsdetectie, live view opname, tot 30 dagen cloudopslag en bewegingsdetectie. Gebruikers kunnen ook tot 90 minuten aaneengesloten live beelden streamen per sessie – allemaal via de Blink-app. Blink Plus-abonnementen zijn verkrijgbaar voor €10 per maand of €100 per jaar en ondersteunen een onbeperkt aantal apparaten per account.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x