Home Gaming NHL 17 onthult gameplay-trailer, openbare bèta en coveratleet Vladimir Tarasenko!

NHL 17 onthult gameplay-trailer, openbare bèta en coveratleet Vladimir Tarasenko!

by Mark van Truijen

De officiële gameplay-trailer Shape Your Legacy van EA SPORTS™ NHL™ 17, dat wordt uitgegeven door Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), heeft vandaag tegenover alle ijshockeyfans haar wereldpremière beleefd op de 2016 NHL Awards™ in Las Vegas. Verder is bekend geworden dat Vladimir Tarasenko, de sterspeler en forward van St. Louis Blues, de winnaar is van de cover-verkiezing voor fans en daarom op de cover van NHL 17 zal komen te staan. In de NHL 17 Cover Vote-competitie werden meer dan zes miljoen stemmen uitgebracht op Twitter en NHL.com voordat Tarasenko, die de play-offscore van de St. Louis Blues® aanvoerde tijdens de Stanley Cup Play-offs, als winnaar werd geselecteerd.

“Het is een ongelooflijke eer om mijn teamleden en alle Blues-fans in de hele wereld dit jaar op de cover te mogen vertegenwoordigen”, aldus Vladimir Tarasenko, St. Louis Blues. “Als speler is het geweldig om door fans te worden geselecteerd voor zoiets belangrijks als de Cover Vote, en ik vind het fantastisch om dit jaar bij het spel te zijn betrokken.”

EA SPORTS heeft ook aangekondigd dat alle spelers op de Xbox One en PlayStation®4 zich nu kunnen registreren voor de openbare bèta van NHL 17, * die op 28 juli begint en drie speelbare spelmodi zal bevatten. Spelers die zich registreren als EA SPORTS NHL™ 17 Insiderkrijgen eerder toegang tot de bèta en nieuws, trailers en nog veel meer vóór de wereldwijde release op 13 september 2016.

“Vorig jaar hielden we onze eerste bèta ooit, en met de feedback van fans hebben we tijdens de release een geweldige spelervaring kunnen neerzetten”, aldus Sean Ramjagsingh, Lead Producer, NHL 17. “Bij NHL 17 geven we toegang aan meer spelers, en we kunnen niet wachten totdat ze met het spel aan de slag kunnen.”

De bèta bevat drie modi: Online Versus, EA SPORTS Hockey League en Hockey Ultimate Team™; plus toegang tot de Creation Zone. De bètaregistratie gaat nu van start en duurt tot 8 juli 08:59 CEST. De bèta zelf begint op 29 juli 09:00 CEST en eindigt op 5 augustus 08:59 CEST. Fans kunnen zich nu registreren om NHL 17 als eerste te spelen door een bezoek te brengen aan www.easports.com/nhl/beta.

Eerder in juni kondigde EA SPORTS de features in NHL 17 aan met informatie over de gloednieuwe mogelijkheden in populaire spelmodi, inclusief ongekende controle over de gameplay op het ijs, meer diepgang en aanpassingsmogelijkheden in EA SPORTS Hockey League, en de gloednieuwe Synergy- en Dynamic Sets-features in Hockey Ultimate Team. Voor meer informatie over deze features, de gloednieuwe spelmodi en andere gave dingen in NHL 17 bezoek je www.easports.com/nhl/features.

Van de crease tot het open ijs en de controle achter de schermen over een volledige franchise… Hoe je het spel ook speelt, in NHL 17 kun je geschiedenis schrijven in de spannendste EA SPORTS NHL™ tot nu toe. Leef je hockey-fantasie uit in het nieuwe Draft Champions, de Franchise Mode en de World Cup of Hockey-spelmodi. Domineer elke zone met authentieke doelverdedigers, nieuwe Net Battles voor aanval en verdediging, en botbrekende Collision Physics. Til je team naar een hoger niveau in de meest configureerbare EA SPORTS Hockey League ooit en breng het spel tot leven met talloze spannende nieuwe doelpuntvieringen.

NHL 17 wordt wereldwijd uitgebracht op 13 september 2016 voor de Xbox One en PlayStation®4. Spelers kunnen nu reserveren en bonussen krijgen, inclusief een proefperiode van één maand voor EA Access (alleen voor digitale reserveringen op de Xbox One),**± in-game uitrustingen in EA SPORTS Hockey League, een exclusieve NHL™ 94-doelpuntviering en nog veel meer.*** Voor meer informatie en om het spel nu te reserveren, bezoek je www.easports.com/nhl/buy.

EA Access-leden± op de Xbox One kunnen alle features van NHL 17 vóór de release proberen met Play First Trials. Houd het nieuws in de gaten voor meer informatie over toegang en beschikbaarheid.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x