Home Gaming Need for Speed vanaf gisteren verkrijgbaar op PC

Need for Speed vanaf gisteren verkrijgbaar op PC

by Mark van Truijen

Ghost Games™, een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft vandaag Need for Speed™ uitgebracht voor de PC. De game is in de winkel en als digitale download op Origin beschikbaar.

De extra ontwikkeltijd heeft Ghost Games™ in staat gesteld de ultieme Need for Speed PC-ervaring te creëren. Dit betekent onder andere dat er handmatig geschakeld kan worden, de framerate unlocked is en dat er met een resolutie van 4K gespeeld kan worden. Hiermee gaan de grootste wensen van de community in vervulling.

Feedback van de community heeft er ook voor gezorgd dat er ondersteuning komt voor racesturen van Logitech, Thrustmaster en Fanatec.

De game-updates die zijn verschenen voor de console-versie van Need for Speed, zijn vanaf vandaag ook beschikbaar voor de PC-versie. Hieronder bevinden zich ook de Icons and Legends updates. De Showcase update zal binnenkort ook naar PC komen.

Bezoek www.needforspeed.com voor alle informatie over het spel.

Praat mee over Need for Speed op Facebook, YouTube en Twitter®. Persmateriaal voor Need for Speed is beschikbaar ophttp://info.ea.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x