Home Gaming NCSOFT’s Project M ontvangt dikke trailer

NCSOFT’s Project M ontvangt dikke trailer

by Mark van Truijen

NCSOFT’s actie-avontuur titel Project M werd getoond tijdens de State of Unreal-presentatie op GDC 2023, waarbij de functies van Unreal Engine 5 werden benadrukt. Het begint met een digitale versie van chief creative officer Taekjin Kim, gecreëerd met behulp van het AI-tekst-naar-spraak van het bedrijf. De gezichtsuitdrukkingen en lip-sync zijn mogelijk dankzij de “voice-to-face technologie”.

Wat betreft Project M, het is een interactieve titel, niet ongelijk aan Detroit: Become Human, waarbij de speler keuzes maakt in verschillende scènes. Elke tak gaat op unieke manieren verder, dus het gebruik van een pistool verandert het spel plotseling in een third-person shooter.

Met “informatiepartikels” kan de speler “het tijdelijk geleverde tijd- en ruimtesimuleren”. Het mengen van het verleden, het heden en de toekomst in verschillende ruimtes ziet er interessant uit en de visuals zijn fantastisch dankzij Unreal Engine 5.

Project M is in ontwikkeling voor consoles zonder releasedatum. Blijf op de hoogte voor meer details en bekijk aankondigingen van State of Unreal.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: