Home Gaming Mysterieus actie-avontuur, Skeler Boy, verkrijgbaar op 31 mei

Mysterieus actie-avontuur, Skeler Boy, verkrijgbaar op 31 mei

by Jos Vis

Indie-uitgever Ratalaika Games en de Spaanse indie Manic Boy Studio kondigt de aanstaande release op 31 mei aan van Skeler Boy, die uitkomt op PlayStation 4, PlayStation 5, Microsoft Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. Een fantastisch uitdagend retro-arcade-actie-avontuur-puzzelfeest met een duister en verontrustend verhaal voor een geweldige prijs van 7,99 euro.

Het verhaal begint in een bos… Een jongen met wit haar, Skeler, is op zoek naar zijn vriendin Megan. Ze is spoorloos verdwenen, met alleen een enigszins verontrustend gesproken bericht. Maar we kennen de motieven van Megan niet. Ze is uit eigen vrije wil vertrokken? Heeft iemand haar ontvoerd? Alles is een mysterie voor Skeler, en hij zal naar vele plaatsen reizen om erachter te komen. Naarmate we verder komen, zal het verhaal steeds donkerder en sinister worden, waardoor Skeler de werkelijkheid niet meer kan onderscheiden.

Skeler is een verlegen en gereserveerde jongen. Hij houdt van muziek, films en vooral tijd doorbrengen met zijn vriendin Megan. Hij is een brave jongen die nooit in de problemen komt en altijd bereid is je te helpen als je dat nodig hebt. In de gedaante van Skeler moet de speler ingenieuze puzzels oplossen, aanwijzingen onderzoeken en problemen oplossen. Op een gegeven moment zullen er gebieden van actie zijn, samen met terreur, waar de speler ook zijn vindingrijkheid moet gebruiken en moet beslissen of het beter is om aan te vallen of zich te verbergen.

Het hoofddoel van het spel zal zijn om Megan, de vriendin van Skeler, te vinden, maar de weg zal lang zijn en niemand zal altruïstisch helpen, hoewel je andere mensen zult moeten helpen om informatie of objecten te krijgen die nodig zijn om de zoektocht voort te zetten. In het spel ontmoet de speler Sven! Hij zal hem tijdens het hele proces begeleiden via zijn telefoon, en hij zal hem begeleiden en adviseren over welke beslissingen hij op belangrijke momenten moet nemen. Hoe verder je in het verhaal gaat, hoe meer zelfvertrouwen en vaardigheden je zult verwerven. Veel vaardigheden leer je zelf, terwijl andere je worden aangeleerd door mensen die je pad kruisen.

Dit is geen avonturenspel, maar een gezonde ervaring! Fans van horrorfilms uit de jaren ’70 en ’80 zullen zich inleven in het retrogevoel van Skeler Boy en er meteen dol op zijn. De ontwikkelaar probeerde die enge en koude sfeer te creëren, geïnspireerd door films als The Shining en The Exorcist, met momenten van gespannen en verontrustende dialogen.

“Het verhaal van Skeler is erg emotioneel, waardoor je haren meermaals recht overeind gaan staan, net als de voice-over van Megan en andere personages.” Dit is een spectaculair werk waar het ontwikkelingsteam het meest trots op is, samen met het feit dat ze momenteel versies van Skeler Boy maken die compatibel zijn met retrosystemen, Game Boy, Nes plus en op het punt staan ​​te beginnen met het tweede deel, Skeler Boy deel 2!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x