Home Gaming Farming RPG ‘My Time At Sandrock’ Nieuwe update voor het vangen van monsters is nu beschikbaar

Farming RPG ‘My Time At Sandrock’ Nieuwe update voor het vangen van monsters is nu beschikbaar

by Jos Vis

Een overvloed aan schattige monsters wacht op je in onze nieuwste DLC Monster Whisperer voor My Time at Sandrock op pc en consoles, het vervolg op de bekroonde sandbox-simulatie-RPG, My Time at Portia! Duik in een nieuw, spannend hoofdstuk van de reis van je Bouwer en smeed speciale banden met prachtige wezens. Het is tijd om nieuwe vrienden te maken en onze gloednieuwe Monster Whisperer DLC Launch Trailer te ontdekken!

Nieuwe vriendschappen wachten op je!

Met de Monster Whisperer DLC krijgt u toegang tot een reeks exclusieve tools die zijn afgestemd op het vastleggen en verzorgen van uw nieuwe metgezellen. Ga de wildernis in om je volgende beste bondgenoot te vinden en bereid je voor op een gevarieerde selectie wezens, elk met zijn eigen charme en eigenaardigheden.

Tem de majestueuze Yakmel of de vurige Cock-a-doodle-Doom, sluit vriendschap met de aanhankelijke Pensky of de behendige Thorny Jumper. Deze schattige nieuwe vrienden voegen een geheel nieuwe laag van opwinding toe aan je dagelijkse Builder-leven in Sandrock. Communiceer, verzorg en beheer uw huisdieren met gemak, ongeacht of u geniet van onze eerste 8 huisdieren als onderdeel van de gratis seizoensinhoud of zich verdiept in de volledige ervaring van onze nieuwste DLC Monster Whisperer met maximaal 50 metgezellen om te beheren! Bepaal welke metgezellen je meeneemt op je avonturen, voed en train ze om hun sterke punten te versterken, en versier ze met schattige versieringen die hun unieke persoonlijkheden weerspiegelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x