Home Gaming Muziekvideo van Star-Lord bands tweede single Zero to Hero verschenen

Muziekvideo van Star-Lord bands tweede single Zero to Hero verschenen

by Pim, Sel

Vandaag heeft Eidos-Montréal een nieuwe muziekvideo met de onversneden sfeer van de jaren 80 uitgebracht voor de release van “Zero to Hero”, de tweede single van Marvel’s Guardians of the Galaxy’s Star-Lord Band. Beide singles van deze band maken deel uit van de officiële Marvel’s Guardians of the Galaxy Original Video Game Playlist, die ook vandaag is uitgebracht.

De geanimeerde muziekvideo is geïnspireerd door klassieke tekenfilms uit de jaren 80 om de nostalgiefactor op standje 11 te zetten, en geeft kijkers een indruk van wat superfan Peter Quill ertoe bracht de naam “Star-Lord” aan te nemen in het universum van de game. En dat is nog niet alles! Eidos-Montréal heeft ook een vintage VHS-opname uitgebracht van een liveoptreden van de Star-Lord Band. Deze opname toont hoe de band de single speelt in al hun langharige glorie, en is gecombineerd met de geanimeerde muziekvideo om een extended cut te creëren waarop het heerlijk headbangen is.

YouTube video

Naast de singles “Zero to Hero” en “Space Riders with No Names” van de Star-Lord Band bevat de Marvel’s Guardians of the Galaxy Original Video Game Playlist 28 iconische gelicenseerde tracks van legendarische artiesten als Mötley Crüe, Bonnie Tyler, Billy Idol, Pat Benetar, Def Leppard, BLONDIE, en vele andere. Alle songs van de playlist komen ook voor in de game, met voor streamers de optie om ze te vervangen door alternatieve, streamveilige muziek.

Marvel’s Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober 2021 voor de PlayStation®5-console, PlayStation®4-console, Xbox Series X|S- en Xbox One-consoles, pc en streaming via GeForce NOW. Guardians of the Galaxy: Cloud Version verschijnt op 26 oktober in sommige regio’s voor de Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x