That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Steam, Trailer, Xbox One

Motorgame Ride 3 lanceert op 30 november

Milestone is verheugd “The Motorcycle Encyclopedia” trailer aan te kondigen. Door middel van de pagina’s van een virtueel magazine toont de trailer de motorklassen in Ride 3, het nieuwste deel van de geliefde serie en een ode aan de “motorcultuur”.

Hier is een kort overzicht van de motorklassen die onderdeel uitmaken van de 230 motoren die vanaf de lancering beschikbaar zijn:

  • Naked & Heritage – wind in je haar, met stijl.
  • 2 strokes – het krachtige geluid van power, nog steeds in de harten van vele motorrijders.
  • Vintage Bike – voor motorliefhebbers is er niks beter dan te rijden op een historische motor. Het is belangrijk om het verleden te kennen, zodat de toekomst meer kan worden gewaardeerd. 
  • Maxienduro – een nieuwe motorklasse in RIDE 3; de perfecte motor om overal (sneller) heen te rijden.
  • Supermotard – een adrenaline rush in elke bocht. Dankzij de nieuwe off-road tracks is het mogelijk om volledig te genieten van de slippende wielen. 
  • Sportbikes – de koninginnen van elke track, agressief en super snel. De game bevat motoren van de belangrijkste BSB teams (British Superbike), zoals Anvil Hire TAG Racing YamahaBournemouth Kawasaki en Be Wiser Ducati, waarmee Shane Bryne de laatste twee kampioenschappen won.

Hier is de volledige lijst van de 230 motoren die beschikbaar zijn vanaf de lancering:https://ridevideogame.com/news/ride3-full-bike-list

Met de nieuwe trailer kondigt Milestone ook de nieuwe releasedatum van 30 november aan. Het opschuiven van de releasedatum zorgt ervoor dat de ontwikkelaars de laatste hand aan de game kunnen leggen, zodat er een uitmuntende game-ervaring geleverd wordt vanaf de lancering.

RIDE is een van de meest geliefde Milestone series, een autenthieke motorencyclopedie. In dit nieuwe deel maakt de game grote stappen op grafisch vlak en game-ervaring. De overstap naar de Unreal Engine zorgt voor grote verbeteringen, zoals adembenemende fotorealistische panorama’s en een verbeterd gevoel van de voertuigen. Het is nu realistischer dan ooit. Decarrièremodus is volledig vernieuwd en geeft de spelers vrije progressie zodat ze de motorklasse kunnen kiezen die het best bij hun stijl past. In RIDE 3 zijn de aanpassingsmogelijkheden zelfs nog uitgebreider, met meer dan 500 aan te passen motoronderdelen en de gloednieuwe Livery Editor die spelers de mogelijkheid geeft de livery van hun dromen te ontwerpen en deze te delen met de community.

RIDE 3 is beschikbaar vanaf 30 november op PlayStation®4Xbox One en Windows PC®/STEAM.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE