Home Gaming Mortal Kombat 11 aangekondigd

Mortal Kombat 11 aangekondigd

by Pim, Sel

Warner Bros. Interactive Entertainment presenteert vandaagMortal Kombat 11, de nieuwste game van de bekroonde franchise.De officiële Mortal Kombat 11 aankondigingstrailer geeft een voorproefje van een episch, weergaloos verhaal met een originele muziektrack die in samenwerking met rapper 21 Savage is ontwikkeld. 21 Savage heeft meerdere platina uitgaven op zijn naam staan. Mortal Kombat 11 is ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios en komt uit op 23 april 2019 voor PlayStation®4, PlayStation®4 Pro, Xbox One-serie inclusief Xbox One X, Nintendo Switch en digitaal op PC.

Het nummer van 21 Savage dat in de trailer te horen is, heet “Immortal” en wordt vergezeld met scènes van een epische strijd tussen twee iconische figuren: Dark Raiden en Scorpion. Bovendien wordt een nieuw karakter geïntroduceerd die een centrale rol speelt in het verhaal van Mortal Kombat 11.

Mortal Kombat 11 maakt zijn eerste gameplay debuut tijdens Mortal Kombat 11: The Reveal, een zeer experimentele community-festiviteit van Mortal Kombat, dat op 17 januari 2019 plaatsvindt in Los Angeles en Londen (20.00 uur Nederlandse tijd). Mortal Kombat 11: The Revealwordt wereldwijd live gestreamd op www.twitch.tv/NetherRealm met een keynote-presentatie van NetherRealm Studios. Tijdens het evenement is er ook de eerste mogelijkheid om zelf Mortal Kombat 11 te spelen, en zijn er toernooien en andere thematische activiteiten rond Mortal Kombat.

Mortal Kombat 11 verdiept en personaliseert de ervaring zoals nooit tevoren, met een geheel nieuw Custom Character Variation-systeem waarmee spelers de creatieve controle hebben over het bouwen van aangepaste versies van de personagelijst. Daarnaast introduceert het spel ook een nieuw filmisch verhaal dat voortborduurt op de epische saga dat inmiddels zijn 25e jaar ingaat.

“Door spelers meer creatieve controle te geven, laat Mortal Kombat 11 zien waarom deze iconische franchise na meer dan 25 jaar zo sterk is en steeds relevanter wordt,” zegt David Haddad, president van Warner Bros. Interactive Entertainment. “Deze game laat het buitengewone talent van NetherRealm Studios zien wat betreft innovatie en het ontwikkelen van epische ervaringen voor onze Mortal Kombat fans én nieuwe spelers.”

“Het is fantastisch om eindelijk Mortal Kombat 11 te kunnen aankondigen en om te laten zien waar het team aan heeft gewerkt,” zegt Ed Boon, creatief directeur van NetherRealm Studios. “Ons Custom Character Variation-systeem schept oneindige mogelijkheden waarmee spelers hun favoriete vechters kunnen personaliseren. We kunnen niet wachten tot het januari is zodat we meer van de game kunnen laten zien.”

Vanaf 7 december kunnen preorders voor de Mortal Kombat 11 standaardeditie worden geplaatst voor € 69,99*. De Mortal Kombat 11 Premium Edition kan ook al worden gepreorderd voor € 99,99. Deze wordt geleverd met de standaard-game en de Kombat Pack. Alle preorders ontvangen het in-game, speelbare personage ‘Shao Kahn’. Degenen die preorders plaatsen voor PlayStation®4 en Xbox One, krijgen bij bepaalde winkels toegang tot de beta, die in maart voor die platforms beschikbaar komen.

Check de trailer hieronder:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: