Home Gaming Mortal Kombat 1 Trailer brengt je gameplay beelden van Peacemaker en Janet Cage

Mortal Kombat 1 Trailer brengt je gameplay beelden van Peacemaker en Janet Cage

by Mark van Truijen

NetherRealm Studios kondigde eerder deze maand aan dat het volgende DLC-personage van Mortal Kombat 1, DC’s Peacemaker, op 28 februari zou worden uitgebracht voor eigenaren van de Kombat Pack. Nu heeft de ontwikkelaar met een nieuwe trailer verdere details vrijgegeven over het personage, de lancering van de DLC en een nieuwe Kameo-vechter.

Om te beginnen zullen Mortal Kombat 1-spelers die de Kombat Pack niet hebben, de Peacemaker DLC kunnen kopen vanaf 6 maart. Met het uiterlijk en de stem van John Cena, die het personage vertolkte in The Suicide Squad en HBO’s Peacemaker, zal de antiheld uitgerust zijn met een verwoestende moveset die gebruik zal maken van zijn geweren, zijn spieren, zijn gevleugelde metgezel Eagly en zijn helm, terwijl je natuurlijk ook veel brutaal en oneerbiedig humor van hem kunt verwachten. Zijn Fatality zal ondertussen zijn jetpack en Sonic Boom-vaardigheid op glorieuze gruwelijke wijze inzetten.

Ondertussen heeft NetherRealm Studios ook een nieuwe Kameo-vechter onthuld in de vorm van Janet Cage, die een alternatieve variant is van Johnny Cage. Zij zal op een later tijdstip in maart worden uitgebracht. Bekijk de trailer hieronder voor een glimp van beide personages.

Na Peacemaker heeft Mortal Kombat 1 nog enkele aankomende DLC-vechters over op zijn huidige post-launch roadmap, met Ermac en The Boys’ Homelander die ergens in de lente zullen arriveren, en Takeda Takahashi in de zomer. Daarnaast heeft creatief directeur Ed Boon bevestigd dat NetherRealm Studios werkt aan een betaalde verhaaluitbreiding.

Mortal Kombat 1 is beschikbaar op PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en PC. Eind vorige maand heeft het wereldwijd 3 miljoen eenheden verkocht.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x