Home Gaming Mortal Kombat 1 Cross-Play komt volgende week

Mortal Kombat 1 Cross-Play komt volgende week

by Mark van Truijen

Zoals beloofd in december krijgt Mortal Kombat 1 van NetherRealm Studios deze maand cross-platform play. “Krossplay” zal beschikbaar zijn in de patch van volgende week, waarschijnlijk met de komst van Peacemaker voor eigenaren van Kombat Pack 1 (die op 6 maart voor iedereen uitkomt).

Het ondersteunt PS5, Xbox Series X/S en PC via Steam en de Epic Games Store, met meer details die begin volgende week worden vastgesteld. Helaas lijkt het erop dat Nintendo Switch niet wordt ondersteund. Invasions: Season 4 gaat ook live naast Peacemaker, met nieuwe cosmetica, een nieuwe kaart om te verkennen en seizoensgebonden bedreigingen om te bestrijden, dus verwacht daar meer informatie over.

In de tussentijd, bekijk onze recensie van Mortal Kombat 1, waar we het een 9 uit 10 gaven voor het verhaal, de mechanica en de visuals. De reboot werd gelanceerd in september 2023 en heeft vanaf januari 2024 drie miljoen eenheden verkocht. Naast extra DLC-personages zal het dit jaar een verhaal-DLC ontvangen. Studio mede-oprichter Ed Boon beloofde ook een “grote verrassing” na de lancering van de laatste.

https://x.com/MortalKombat/status/1760815650564722892?s=20

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x