Home Gaming Mortal Kombat 1 krijgt op 21 december Quan Chi

Mortal Kombat 1 krijgt op 21 december Quan Chi

by Mark van Truijen

NetherRealm Studios heeft de eerste gameplay-trailer uitgebracht voor het volgende DLC-personage van Mortal Kombat 1 – Quan Chi. Hij is vanaf 14 december beschikbaar voor Kombat Pack-eigenaren en vanaf 21 december voor alle spelers. Bekijk hieronder enkele van zijn bewegingen.

Quan Chi, afkomstig uit NetherRealm, is een belangrijke antagonist in de serie, die necromantie gebruikt. In Mortal Kombat 1 gebruikt hij ook portals om vijanden aan te vallen, waarbij hij Cthulhu-achtige tentakels oproept om ze rond te slaan en te gooien. Zijn Fatality houdt in dat hij zijn tegenstander verticaal in dunne stukken snijdt – bruut maar efficiënt.

Khameleon, de volgende Kameo Fighter, wordt ook getoond. Ze gebruikt bewegingen van Jade, Kitana en Mileena om tegenstanders klaar te maken voor combo’s. Interessant is dat ze in januari 2024 beschikbaar is in plaats van met Quan Chi deze maand. Ten slotte geeft de trailer een sneak peek van Peacemaker uit het DC Universe, die in februari 2024 arriveert. Bekijk hier het voorlopige schema voor andere personages.

Mortal Kombat 1 is beschikbaar voor Xbox Series X/S, PS5, PC en Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x