Home GamingAndroid The Game Awards 2023 zal ongeveer 2.5 tot 3 uur duren, aldus Geoff Keighley

The Game Awards 2023 zal ongeveer 2.5 tot 3 uur duren, aldus Geoff Keighley

by Mark van Truijen

The Game Awards keert terug op 7 december, met een hele reeks onthullingen, nieuwe game-aankondigingen en nog veel meer. Tijdens een live Q&A-stream op Twitch bevestigde producent en presentator Geoff Keighley dat het ongeveer tweeënhalf tot drie uur zou duren, ongeveer vergelijkbaar met de show van vorig jaar.

Fans kunnen deze week uitkijken naar aankondigingen van meer presentatoren, hoewel Keighley enkele verrassingen wil bewaren. Toen hem werd gevraagd de aankondigingen te beoordelen op een schaal van 1-10 van hoe groot ze zijn, zei Keighley dat het “moeilijk te zeggen” is, terwijl hij toevoegde: “Ik voel me echt goed over wat we dit jaar doen. Ik denk dat we veel coole dingen hebben… nieuwe spellen, nieuwe teams, nieuwe werelden die je gaat zien.”

Dit sluit aan bij rapporten van Jeff Grubb van GiantBomb, die zei dat er “veel nieuwe IP’s en coole dingen van derden” zouden zijn. Natuurlijk zullen er triple-A aankondigingen zijn, welke spellen zullen verschijnen valt nog te bezien.

Baldur’s Gate 3 en Warframe zullen verschijnen, met een schijnbaar geteaserde nieuwe trailer voor Death Stranding 2 van Kojima Productions. Sega hypet een mysterieuze aankondiging, terwijl Level Infinite (uitgever van Tower of Fantasy) en Sharkmob van Vampire: The Masquerade – Bloodhunt een nieuw project aan te kondigen. Er lijkt ook iets in de kaarten te zitten voor Inscryption-ontwikkelaar Daniel Mullins Games.

The Game Awards 2023 gaat live op 7 december om 16:30 PST. Blijf ondertussen bij ons voor meer aankondigingen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x