Home Gaming Morbid wordt eerder gelanceerd

Morbid wordt eerder gelanceerd

by Jos Vis

Vandaag zijn Maximum Entertainment en ontwikkelaar Still Running verheugd om te onthullen dat het nachtmerrieachtige actie-avontuur “Morbid: The Lords of Ire” vooruit gaat met een nieuwe lanceringsdatum van 17 mei voor alle platforms! The slash ’em up komt naar PC, PlayStation 5, Nintendo Switch en Xbox Series X|S en onthult met trots ook ondersteuning voor Xbox One, waardoor spelers van de laatste generatie kunnen duiken in de etterende wereld van corruptie en rotting in de getroffen landen van de VS. Ire.

Fysieke versies van ‘Morbid: The Lords of Ire’ komen ook naar PlayStation 5 en Nintendo Switch, met pre-orders nu beschikbaar bij alle goede retailers, waaronder Signature Edition Games.

Neem het op tegen hordes afschuwelijke wezens in hevige hack-and-slash-gevechten, waarbij je mentale en fysieke vastberadenheid op de proef wordt gesteld in een hel die je geestelijke gezondheid bedreigt. Plunder en verzamel unieke wapens, voorzie ze van runen om hun vaardigheden of voordelen te veranderen, schenk zegeningen om unieke voordelen te verzamelen en neem het op tegen de groteske Lords en hun handlangers.

Als vervolg op de grote hit van de studio ‘Morbid: The Seven Acolytes’, de veelgeprezen isometrische soul-achtige die oorspronkelijk in 2020 werd gelanceerd, nodigt ‘Morbid: The Lords of Ire’ spelers uit om waanzin te riskeren door zich door een weerzinwekkende hel te wagen vanuit een geheel nieuwe wereld. 3D-perspectief.

Voortbouwend op het gezond verstandssysteem uit ‘Morbid: The Seven Acolytes’, zullen je keuzes je een pad van Verlichting of Waanzin sturen.

Het bereiken van de Verlichting zal een ongelooflijke veerkracht aan je uithoudingsvermogen geven, terwijl je je Rage Breaker-aanvallen versterkt om vijanden op hun spoor te houden en de machtige Finisher in te luiden. Breng meer evenwichtsschade aan en vecht langer en harder.

Daal af in de diepten van waanzin en Insanity zal je vullen met een meedogenloze kracht, die meer gezondheidsschade aanricht dan ooit tevoren. Maar wees gewaarschuwd: je zult ook meer schade oplopen als je razend wordt tegen de afschuwelijke wezens in de landen van Ire.

‘Morbid: The Lords of Ire’ is een voortzetting en heruitvinding van de veelgeprezen isometrische Souls-achtige ARPG ‘Morbid: The Seven Acolytes’ vanuit een geheel nieuw 3D-perspectief.

De heldhaftige Striver keert opnieuw terug om de strijd aan te gaan met gruwelijke wezens in een donkere en verwrongen wereld van pijn en lijden.

Slacht afschuwelijke wezens af met behulp van een reeks wrede wapens en aanvallen van finishers, om pauzes en de krachtige Spectre Blaster te bewaken, waardoor alles op je pad wordt uitgeroeid.

Vecht je een weg door de vijf niveaus in het land van Ire: gruwelijke rijken bevolkt door vijf unieke facties, van winterse bergen tot rotte steden en daarbuiten.

Het bereiken van de verlichting of het bezwijken voor waanzin kan ongelooflijke macht opleveren, maar met groot persoonlijk risico, waardoor de manier waarop je de wereld en haar vele bedreigingen waarneemt dynamisch verandert…

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x