Home Gaming ESDigital Games publiceert de actie-avontuurtitel Island of Winds van Parity Games

ESDigital Games publiceert de actie-avontuurtitel Island of Winds van Parity Games

by Jos Vis

Uitgever ESDigital Games is verheugd een nieuwe samenwerking aan te kondigen met ontwikkelaar Parity Games om eind 2025 hun ontzagwekkende debuut-actie-avontuurtitel Island of Winds voor pc en consoles te publiceren.

Island of Winds is een actie-avonturenspel dat zich afspeelt in de ontzagwekkende omgeving van het fantastische 17e-eeuwse IJsland. Geïnspireerd door de natuur, folklore en geschiedenis.

Het spel draait om de hoofdpersoon Brynhildur, de Balansbewaarder, die op ontdekkingsreis moet gaan wanneer haar hoeve wordt aangevallen en haar mentor wordt ontvoerd. Ga met Brynhildur mee op haar odyssee en laat je onderdompelen in een rijk verhaal vol uitgebreide kennis en intrigerende puzzels, maar ook legendarische wezens, spreuken en een speciale focus op empathische ontmoetingen.

“We werden onmiddellijk aangetrokken door de adembenemende wereld van Island of Winds en het diepe verhaal dat Parity Games creëerde”, zegt Oleg Kudisov, Managing Director bij ESDigital Games. “We hebben een diep geloof in het leveren van diverse game-ervaringen aan onze fans en met Island of Winds hebben we een gaming-juweeltje gevonden, en we zijn verheugd om samen te werken met het getalenteerde en toegewijde team van Parity Games.”

ESDigital Games is ook verheugd om aan te kondigen dat Island of Winds speelbaar zal zijn tijdens het komende WASD Live-evenement in Londen van 25 tot 27 april op de stand van Games London (T2). De aanwezige fans zullen tot de eersten behoren die dit verbluffende actie-avontuur kunnen ervaren en een exclusieve walkthrough voor ontwikkelaars kunnen bekijken die speciaal voor het evenement is gefilmd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x