Home GamingAndroid Monster Hunter Rise: Sunbreak brengt titel update 4 uit

Monster Hunter Rise: Sunbreak brengt titel update 4 uit

by Mark van Truijen

De Title Update 4 voor Monster Hunter Rise: Sunbreak is nu beschikbaar. Het voegt Velkhana, de IJs Elder Dragon uit Monster Hunter World: Iceborne, en Risen Crimson Glow Valstrax, een nog uitdagender versie van Valstrax, toe.

Daarnaast zijn er nieuwe A8-quests beschikbaar en kunnen Anomaly Investigations tot niveau 220 gaan. Qurious Crafting is ook bijgewerkt, met het ontgrendelen van de limieten op het maken van wapens. Er zijn ook nieuwe Event Quests beschikbaar om nieuwe “Artian” Layered Armor te maken en monsters van kroonformaat te jagen, samen met betaalde DLC.

Natuurlijk komt er nog meer content aan, met de Title Update 5 die in april uitkomt. Het voegt nog een andere terugkerende Elder Dragon en een opgevoerde monster aan het roster toe. Houd ons in de gaten voor meer informatie.

Monster Hunter Rise: Sunbreak is beschikbaar voor Nintendo Switch en PC. Het basis spel is recentelijk beschikbaar gekomen voor Xbox One, PS4, PS5 en Xbox Series X/S, wat de wereldwijde verzendingen en digitale verkoop naar meer dan 12 miljoen heeft gedreven.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: