Home GamingAndroid Modulate haalt $ 30 op om giftige voicechat te bestrijden

Modulate haalt $ 30 op om giftige voicechat te bestrijden

by Jos Vis

Modulate heeft vandaag de voltooiing aangekondigd van een Series A-financieringsronde van $ 30 miljoen onder leiding van Lakestar met deelname van bestaande investeerders Everblue Management, Hyperplane Ventures en anderen. Daarnaast zal Mika Salmi, Managing Partner van Lakestar, toetreden tot de Raad van Bestuur van Modulate. Het bedrijf zal het geld gebruiken om zijn team uit te breiden en zijn baanbrekende proactieve stemmoderatieplatform, ToxMod, verder op te schalen.

“ToxMod verandert de manier waarop game-ontwikkelaars giftig gedrag in hun gemeenschappen aanvallen en deze financiering is een echte bevestiging van onze missie om online gemeenschappen veiliger te maken”, zegt Mike Pappas, CEO van Modulate. “We zijn verheugd om Mika en zijn enorme hoeveelheid ervaring in het bestuur te verwelkomen terwijl we ons team laten groeien en de ontwikkeling en implementatie van ToxMod versnellen.”

ToxMod gebruikt geavanceerde machine learning-modellen om verder te gaan dan transcriptie en niet alleen te begrijpen wat elke speler zegt, maar ook hoe ze het zeggen – inclusief hun emotie, volume, prosodie en meer. Dit is cruciaal, want wat in de ene context schadelijk is, kan vriendelijke onzin zijn of oprecht ondersteunend in een andere. ToxMod gebruikt zijn genuanceerde begrip van stem om onderscheid te maken tussen dit soort situaties, het identificeren van de slechtste acteurs terwijl iedereen vrij blijft om te genieten van hun eigen benadering van elk spel. Dankzij deze verfijning kan ToxMod overtredingen detecteren met een nauwkeurigheid van meer dan 98% (wat in de loop van de tijd verder verbetert), en moderatieteams in staat stellen meer dan 25 keer sneller op incidenten te reageren.

“Modulate’s technologie om giftig gedrag te identificeren, loopt lichtjaren voor op al het andere op de markt”, zegt Mika Salmi, Managing Partner bij Lakestar. “Wij bij Lakestar zijn verheugd om deel uit te maken van Modulate’s missie om toxiciteit in games en in andere sociale toepassingen te stoppen.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: