Home Gaming Mobile Suit Gundam Battle Operation Code Fairy is nu verkrijgbaar

Mobile Suit Gundam Battle Operation Code Fairy is nu verkrijgbaar

by Pim, Sel

BANDAI NAMCO EUROPE S.A.S. brengt vandaag MOBILE SUIT GUNDAM BATTLE OPERATION Code Fairy uit op PlayStation 4 en PlayStation 5.

MOBILE SUIT GUNDAM BATTLE OPERATION Code Fairy is een spannend actiespel dat het verhaal vertelt van de ‘Noisy Fairy’, een geheime eenheid die tijdens de ‘Eenjarige Oorlog’ probeert door te breken op het Noord-Amerikaanse continent.
Het bevat de top-notch actie uit MOBILE SUIT GUNDAM BATTLE OPERATION 2 terwijl het een diep en uitgebreid nevenverhaal biedt voor zowel bestaande fans als nieuwkomers. Spelers zullen in staat zijn om onbreekbare banden te vormen midden in een brute oorlog.

YouTube video

De singleplayer-campagne wordt geleverd in drie delen, die als bundel of afzonderlijk kunnen worden gekocht. Deel 1 is alleen verkrijgbaar op 5 november. Deel 2 en 3 komen uit op respectievelijk 19 november en 3 december.

Code Fairy is sterk verbonden met het populaire MOBILE SUIT GUNDAM BATTLE OPERATION 2 en deelt dezelfde zeer dynamische gameplay mechanics. Spelers kunnen ook beloningen verdienen voor hun MOBILE SUIT GUNDAM OPERATION 2 game, zoals het Code Fairy originele mobiele pak, door vooruitgang te boeken in het verhaal.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x