Home Gaming Lancering Marvel’s Avengers patch 2.2 op 30 november

Lancering Marvel’s Avengers patch 2.2 op 30 november

by Pim, Sel

SQUARE ENIX® heeft aangekondigd dat Marvel’s Avengers patch 2.2 wordt gelanceerd op 30 november met onder andere een gloednieuwe Raid voor vier spelers tegen de schurk Klaw en een nieuwe held die exclusief voor PlayStation-systemen verschijnt, Spider-Man.

Naast de nieuwe Raid en Hero, levert de update diverse nieuwe en verbeterde systemen, inclusief:

  • Shipments – De Shipments – feature biedt nieuwe mogelijkheden om felbegeerde cosmetics, resources en andere items te verdienen, maar dan uitsluitend door middel van gameplay, een veelgevraagde optie van de Marvel’s Avengers-community. Elke Shipment kost 500 Units (de valuta die je verdient tijdens het spelen van de game) en biedt kans op één van 250 mogelijke items, met een kleine kans op een premium-outfit die niet op andere manieren verkrijgbaar is. Toch is het niet alleen een kwestie van geluk om deze outfit te krijgen; spelers ontvangen het automatisch na het claimen van 100 Shipments.
  • Verhoging Power-level – Het maximale Power-level dat spelers kunnen halen wordt verhoogd van 150 naar 175. Om de beste uitrusting te krijgen, moeten spelers de moeilijkste uitdaging van de game voltooien: Discordant Sound, de nieuwe Klaw Raid voor vier spelers.
  • Gear Upgrading – Spelers kunnen uitrusting met een hoger Power-level opnieuw gebruiken om hun huidige uitrusting te upgraden naar het hogere level van het verbruikte item, op enkele uitzonderingen na.

De update van 30 november brengt nieuwe features en het vervolg van het doorgaande Avengers Initiative-verhaal naar een game die al is volgepakt met content. Marvel’s Avengers biedt nu verschillende campaigns, negen speelbare helden (tien op PlayStation-platformen), en eindeloze multiplayer coöp-actie voor maximaal vier spelers.

Over de nieuwe Raid: Discordant Sound
De Raids van Marvel’s Avengers vormen tijdens de end-game een ware beproeving die teamwerk vereist. Raids vereisen geavanceerde tactieken en volledige medewerking van alle vier spelers, die moeten zijn uitgerust met de allerbeste uitrusting.

Na de gebeurtenissen van de War for Wakanda-uitbreiding is het sonische monster Klaw teruggekeerd naar de Vibranium Mound om Wakanda te vernietigen. Aan Black Panther en de Avengers te taak om hem te stoppen voordat hij daarin slaagt!

Over Spider-Man en het ‘With Great Power’ Hero Event
De legendarische webslingeraar Spider-Man verschijnt op 30 november exclusief voor PlayStation-spelers, samen met het Spider-Man: ‘With Great Power Hero’ Event. Spider-Mans wervelende en acrobatische acties zorgen voor een heel nieuwe manier om de game te ervaren, alleen of met vrienden, en zijn unieke bewegingen en vechtvaardigheden vormen een welkome toevoeging op elk Strike Team dat de missies van het Avengers Initiative wil voltooien.

Spelers kunnen het verhaal van Spider-Man ervaren via ontgrendelbare uitdagingen die verweven zijn met het Avengers Initiative-verhaal. Wanneer Peter Parker hoort van een dodelijke nieuwe dreiging, moet hij samenwerken met de Avengers om te voorkomen dat AIM de technologie verwerft waarmee ze hun synthoid-leger leger onverslaanbaar kunnen maken. Terwijl hij zijn best doet zijn identiteit verborgen te houden, sluit Parker voorzichtig een vriendschap met Ms. Marvel en Black Widow en worstelt hij met de nieuwe dynamiek van het werken met een team. Zal hij zich tijdens zijn strijd tegen AIM fulltime aansluiten bij de Avengers, of toch liever onafhankelijk blijven?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x