That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder DVD/Blu-Ray, Movies, Nieuws

Mission: Impossible – Fallout beste opening franchise

MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT heeft in het openingsweekend $61,5 miljoen dollar opgebracht in de Verenigde Staten. Dat is de hoogste opbrengst in de zesdelige franchise tot nu toe. Het vorige record was in handen van Mission: Impossible II met $57.8 miljoen. Daarnaast is dit het op een na beste openingsweekend voor een film met Tom Cruise in de hoofdrol. MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT heeft een score van 98% fresh op rottentomatoes.com. Buiten de V.S. is de film het afgelopen weekend in 36 landen in première gegaan met een opbrengst van $92 miljoen in deze landen ook het beste resultaat voor de reeks.

MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT draait vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen, in 3D, IMAX 3D, Dolby Atmos, Dolby Cinema en 4DX.

4DX EXTREME

MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT zal te zien zijn in 4DX Extreme, op niveau 9, het hoogst beschikbare niveau in het 4DX format, ideaal voor films met snelle achtervolgings- en actiescènes.

4DX brengt de bioscoopervaring naar een vierdimensionaal niveau. Bezoekers beleven de film niet alleen op het scherm, maar krijgen er 20 verschillende effecten bij, zoals bewegende stoelen, wind, bubbels en geur die precies samengaan met de actie op het scherm.

Er zijn in Nederland twee 4DX-zalen in Pathé de Kuip (Rotterdam) en Pathé de Munt (Amsterdam).

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE