Home Movies Misdaad en actie in HUSTLERS en 21 BRIDGES – release in september

Misdaad en actie in HUSTLERS en 21 BRIDGES – release in september

by Jos Vis

Filmdistributeur The Searchers brengt in september naast POMS en The Report, nog twee indrukwekkende releases uit. Vanaf 19 september draait de misdaadfilm Hustlers in de bioscopen, met Jennifer Lopez en Cardi B in de hoofdrollen. Zij spelen twee strippers die hun voormalige klanten oplichten met alle gevolgen van dien. Op 26 september zal de spannende actiefilm 21 Bridges in release gaan. Chadwick Boseman (ook wel bekend als ‘Black Panther’) speelt de hoofdrol en krijgt de taak om Manhattan te beschermen tegen een meedogenloze killer.

Hustlers – bioscooprelease 19 september – bekijk de trailerDe getalenteerde strippers Romana (Jennifer Lopez) en Daisy (Constance Wu) zien hun inkomsten zo sterk verminderen na de beurscrash van 2008 dat ze besluiten om de rollen om te draaien. Door hun voormalige Wall Street klanten op te lichten leiden ze al snel een luxueus en decadent leventje. Maar wanneer hebzucht de overhand krijgt, wordt hun vriendschap bedreigd en komt ook de sterke arm der wet om de hoek kijken….Hustlers is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het werd voor het eerst gepubliceerd in het New York Magazine door Jessica Pressler: ‘The Hustlers at Scores’.

21 Bridges – bioscooprelease 26 september – bekijk de trailerAls NYPD rechercheur Simpson (Chadwick Boseman) een operatie verknalt, krijgt hij nog één laatste kans om zijn baan te redden. Samen met zijn collega’s moet hij op Manhattan een voortvluchtige ‘cop killer’ zien in te rekenen. Naarmate de nacht vordert, moeten er steeds extremere maatregelen worden genomen. Voor het eerst in de geschiedenis van New York worden alle 21 bruggen gesloten, zodat de moordenaar geen kant meer op kan. Zo wordt Manhattan voor één nacht een afgesloten eiland en is de jacht op de moordenaar geopend…

Releases van filmdistributeur The Searchers in 2019:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: