Home Gaming Minecraft’s 1.1 Discovery update is beschikbaar!

Minecraft’s 1.1 Discovery update is beschikbaar!

by Mark van Truijen

De eerste grote Minecraft update van het jaar, de 1.1 Discovery update, is vandaag op Bedrock Engine platforms (Windows 10, mobiel en VR) gelanceerd. Het zit vol met een tal aan geweldige features, waaronder de Minecraft Marketplace!  Spelers kunnen nu veilig en eenvoudig toegang krijgen tot een groeiende catalogus van leuke, community-made content – alles om Minecraft creators een andere manier te geven om het spel te beleven.

Om af te trappen lanceren we vandaag 14 fantastische nieuwe content items van onze pioniers partners – zes werelden, twee survival spawns, twee textuur packs en vier skin packs. En er volgt nog veel meer in de toekomst:

·         Zes werelden – enorme bouwwerken met hun eigen verhaallijnen, doelstellingen, aangepaste textuur packs en uren vol gameplay:

·         Twee Survival Spawns – bouwwerken die spelers kunnen gebruiken als basis voor hun overlevingsspellen

·         Twee Textuur packs – geef alles in de wereld een nieuwe look

·         Vier Skin Packs – pas het spelerskarakter aan

Afgezien van Marketplace, worden nog meer features vandaag met de 1.1 Discovery update gelanceerd, waaronder:

• Adventuring in Woodland Mansions

• Exploration

• Creativiteit

• Add-ons

• Adventure Mode (derde gameplay modus)

• Plus volledige game lokalisatie in meer dan een dozijn nieuwe talen: Turks, Pools, Indonesisch, Oekraïens, Grieks, Bulgaars, Hongaars, Fins, Deens, Zweeds, Noors, Slowaaks en Tsjechisch.

Minecraft is een van de best verkochte games op Xbox 360 en Xbox One, maar ook voor Windows 10, mobiel en VR. Creëer en verken je eigen wereld; de enige beperking is je fantasie. Zorg wel voor een veilig onderkomen voor ’s nachts om de monsters buiten de deur te houden!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x