Home Gaming Milestone kondigt MotoGP 19 aan

Milestone kondigt MotoGP 19 aan

by Pim, Sel

MILESTONE EN DORNA KEREN TERUG NAAR HET CIRCUIT 
MET MotoGP™19, VERKRIJGBAAR VANAF 6 JUNI.  


Een revolutionaire release: Artificial intelligence gebaseerd op Neural Networks, dedicated servers voor een uitstekende multiplayer ervaring en Historical Challenges om legendarische races opnieuw te beleven. 

MotoGP™19 komt eraan. Klaar voor de start!

Milestone en Dorna Sports S.L kondigen met trots aan dat MotoGP™19, een nieuw deel van de geliefde MotoGP™19 franchise, vanaf 6 juni verschijnt op PlayStation®4, Xbox One, Windows PC®/STEAM. Een paar weken later verschijnt de game voor Nintendo Switch

MotoGP™19 viert de passie voor motoren van Milestone en haar community met unieke technologische innovaties die ongekende realisme en uitdaging biedt. In MotoGP™19 kunnen spelers deelnemen aan het 2019 seizoen, waarin zij racen tegen MotoGP™ kampioenen of in de motorlaarzen stappen van een jonge motorcoureur, terwijl zij vanaf de Red Bull MotoGP™ Rookies Cup de top klasse bereiken. 

Milestone ontwikkelaars hebben geleerd van alle feedback van de spelers en bieden waar de community om heeft gevraagd: een moeilijkere uitdaging om het uiterste uit jezelf te kunnen halen, een soepelere multiplayer ervaring om volledig te kunnen genieten van de races met vrienden en meer content voor de singleplayer modus.

Onderstaand een overzicht van de belangrijkste innovaties die in MotoGP™19 worden geïntroduceerd: 

Super AI met Neural Networks
Om de community de grootste uitdaging te kunnen bieden, was het nodig een nieuw model, een revolutie, te introduceren. Milestone en Orobix, een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van artificial intelligence oplossingen, werkten meer dan 2 jaar aan een revolutionairAI system dat gebaseerd is op Neural Networks. Het resultaat? Een AI die ongelofelijk snel is op het circuit met extreem realistisch gedrag.

Een vernieuwde multiplayer ervaring
De multiplayer ervaring MotoGP™19 zal ongelofelijk soepel en bevredigend zijn door de nieuwededicated servers. Geen lag en geen excuses in het geval je hebt verloren! Samen met de verbeterde prestaties krijgt de multiplayer modus een gloednieuwe Race Director Mode om online uitdagingen met vrienden nu nog meeslepender te maken.

Herbeleef legendarische races

Een van de meest geliefde gamemodi voor MotoGP™ fans keert terug. Met Historical Challengestreden spelers in de voetsporen van legendarische rijders en herbeleven zij de rivaliteit waarmee MotoGP™ geschiedenis schreef!

Een stijl voor elke rijder
MotoGP™19 bevat verschillende tools om een unieke motorcoureur te maken. Er kan gekozen worden uit de grootste selectie van de meest geliefde accessoires en merken. Met graphics editors kun je, net als echte MotoGP™ kampioenen, je eigen helm, racenummers en lower butt patches ontwerpen. 

Een nieuwe competitieklasse
Net als in het echte MotoGP™ 2019 seizoen, debuteert dit jaar de FIM Enel MotoE™ World Cup, waar elektrische motorfietsen strijden op de meest beroemde circuits van de MotoGP™ Championship.

Na twee succesvolle edities bevestigen Dorna en Milestone ook de MotoGP™ eSport Championship, waar spelers van over de hele wereld worden uitgedaagd om de WK-titel te bemachtigen. Deze derde editie van de MotoGP™ eSport Championship heeft een verbeterde formule die het nog spectaculairder en competitiever maakt. Meer informatie volgt later dit jaar.

MotoGP™19 verschijnt op 6 juni voor de PlayStation®4, Xbox One, Windows PC®/STEAM. Enkele weken later is de game beschikbaar voor de Nintendo Switch™.

Check hieronder de trailer van de game:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: