Home Gaming Might & Magic® Heroes® VII Trial by Fire stand-alone uitbreiding en Complete Edition nu verkrijgbaar

Might & Magic® Heroes® VII Trial by Fire stand-alone uitbreiding en Complete Edition nu verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Vanaf vandaag is Trial by Fire, de nieuwe stand-alone uitbreiding van turn-based strategy game Might & Magic Heroes VII, verkrijgbaar. Ook is de Complete Edition van de game nu beschikbaar voor Windows PC.

Trial by Fire bevat twee originele campagnes die zich vijf jaar na de gebeurtenissen van Might & Magic Heroes VII afspelen. Wanneer Keizer Ivan hoort dat de dwergen wederom zijn land dreigen aan te vallen, maakt hij zich klaar om de strijd aan te gaan en zijn volk te beschermen. Hij neemt daarbij wel het risico dat het rijk hierdoor uit elkaar zou kunnen vallen. Om dit te voorkomen, komt Vilma, leider van de Sudgerd Dwergen, Ivan helpen. Zij zal de donkerste hoofdstukken uit de geschiedenis van de dwergen belichten en onthullen wat de sleutel is tot het redden van beide volkeren.

De uitbreiding voegt meer dan 30 uur nieuwe gameplay toe en stelt spelers in staat te spelen met de nieuwe Fortress-factie. Ze kruipen in de huid van Dwerg-helden in een unieke bergachtige omgeving en komen een aantal nieuwe iconische wezens tegen, zoals Red Dragons, Fire Giants en Valkyries. Tot slot krijgen spelers ook nog tientallen nieuwe artefacten, vaardigheden, prestaties en zes extra skirmish maps. Trial by Fire stelt zowel nieuwkomers als fans van het eerste uur in staat om het authentieke Might & Magic Heroes te ervaren.

Ook is de Complete Edition van Might & Magic Heroes VII nu verkrijgbaar. Deze editie bevat de basisgame en de Trial by Fire uitbreiding. Spelers krijgen ook toegang tot The Lost Tales of Axeoth, met twee campagnes die scripts tot leven wekken die oorspronkelijk voor Heroes of Might & Magic® IV zijn geschreven. Tot slot brengt een wereldwijde update ook nog eens verschillende gameplayverbeteringen naar alle spelers van Might & Magic Heroes VII.

Voor meer informatie over Might & Magic Heroes VII: Trial by Fire, bezoek je de officiële website van Might & Magic Heroes: mightandmagic.com/heroes7.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: