Home Gadgets Microsoft onthult Surface Studio en Windows 10 Creators Update

Microsoft onthult Surface Studio en Windows 10 Creators Update

by Mark van Truijen

Microsoft kondigde vandaag een grote update aan: Windows 10 Creators Update. Voor meer dan 400 miljoen Windows 10-apparaten worden tal van nieuwe functionaliteiten toegankelijk die de creativiteit stimuleren. Ook introduceerde Microsoft vandaag nieuwe hardware: Surface Studio, Surface Dial en de nog krachtigere Surface Book. Met Windows 10, Microsoft Surface en Mixed Reality wil Microsoft nog meer creativiteit in mensen naar boven halen. Of je nu bouwt, maakt of creëert: met de nieuwe mogelijkheden op Windows 10 en de Microsoft Surface-apparaten krijgt iedereen de mogelijkheid om nieuwe manieren te ontdekken om je creativiteit te uiten.

Microsoft breidt zijn lijn van Surface-apparaten uit met Surface Studio, Surface Dial en Surface Book met Performance Base:

· Surface Studio is een geheel nieuw soort desktop computer waarmee gebruikers hun werkstation in een krachtig digitaal canvas veranderen. Met de Surface Studio is het mogelijk op een veel natuurlijker en meeslepender wijze nieuwe dingen te creëren, op het dunste scherm tot nu toe gemaakt.
· Surface Dial is een nieuw accessoire, speciaal ontworpen om te helpen bij het creatieve proces. De Surface Dial werkt met Windows 10 en maakt het mogelijk om op een Surface op een meer intuïtieve manier te scrollen, zoomen en navigeren.
· Surface Book met Performance Base is de nieuwste toevoeging aan de lijn van Surface Books en komt met graphics-processing-capaciteiten die twee keer zo sterk zijn als die van voorgaande Surface Book-modellen. De batterij gaat bovendien tot zestien uur mee, en dat allemaal in hetzelfde stijlvolle en veelzijdige design dat we gewend zijn.

Microsoft kondigde verder ook de Windows 10 Creators Update aan.

· Deze update maakt het voor gebruikers mogelijk om nieuwe dingen te creëren, te delen en te ervaren in zowel mixed reality als in 3D met Paint 3D en de Remix.com-community.
· Windows 10 Creators Update brengt ook een Beam system-integration voor Xbox One en Windows 10. Hiermee kan gameplay op een interactieve manier uitgezonden en bekeken worden op Xbox Live. En het biedt de mogelijkheid om eigen competities en uitdagingen te creëren om zo op een leuke manier de strijd aan te gaan met vrienden.
· Daarnaast wordt het met de update mogelijk voor gebruikers om sneller in contact te komen met vrienden, familie en collega’s met Windows MyPeople.

Verder voegt de Creators Update nieuwe 3D- en tekenmogelijkheden toe aan Office apps, waaronder 3D-ondersteuning in Word, Excel, Powerpoint en Ink Editor in Word. Met die laatste is het mogelijk om met pen op een intuïtieve manier rechtstreeks wijzigingen te maken in een Word-document. Ook is het mogelijk om een nieuwe ingebouwde digitale liniaal te gebruiken om rechte lijnen te trekken en objecten op één lijn te zetten in Office apps.

Windows Insiders kunnen bepaalde functies van Windows 10 Creators Update – waaronder het nieuwe Paint 3D – nu uitproberen voordat begin 2017 de gratis upgrade beschikbaar komt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: