Home Gaming Microsoft Flight Simulator komt op 27 februari met de Antonov

Microsoft Flight Simulator komt op 27 februari met de Antonov

by Mark van Truijen

In een recente ontwikkelaarsstream heeft Microsoft aangekondigd dat Microsoft Flight Simulator het grootste verwoeste vliegtuig ter wereld krijgt, de Antonov An-255 “Mirya”.

Het vliegtuig, in het begin van 2022 verwoest, vloog op zijn laatste missie in februari 2022 en vervoerde 90 ton aan Covid-19 testkits van China naar Denemarken. Het vliegtuig werd vernietigd door een Russische aanval op het Antonov Airport in Hostomel, waar het vliegtuig was geparkeerd. Het werd oorspronkelijk gebouwd in 1985 en ging in 2001 in dienst.

De Antonov An-255 “Mirya” zal beschikbaar zijn in Microsoft Flight Simulator als onderdeel van een licentieovereenkomst tussen Microsoft, Antonov en IniBuilds. Om de nauwkeurigheid te waarborgen, zal An-255-captain Dmytro Antonov ook deel uitmaken van de ontwikkeling.

Het vliegtuig komt op 27 februari naar Microsoft Flight Simulator als onderdeel van het eerste verjaardag van zijn vernietiging. Het zal verkrijgbaar zijn voor $ 20, waarvan de opbrengsten naar Antonov en Oekraïne gaan.

Microsoft Flight Simulator is beschikbaar op PC, Xbox One en Xbox Series X/S.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: