Home Gaming Gran Turismo 7 VR maakt ook de showroom beschikbaar in VR

Gran Turismo 7 VR maakt ook de showroom beschikbaar in VR

by Mark van Truijen

Een van de nieuwe functies die bij Gran Turismo 7 komen als onderdeel van zijn gratis update voor de PlayStation VR2, is de toevoeging van de VR Showroom. Gedetailleerd beschreven in een blogpost op de officiële PlayStation-blog, stelt deze modus spelers in staat om het spel met meer dan 450 auto’s in VR te waarderen.

Bereikbaar vanuit de Garage, stelt de VR Showroom spelers in staat om elke centimeter van hun auto’s te bekijken en te waarderen. Spelers kunnen verschillende materialen waarderen, zoals plastic, houten panelen, leer en vinyl die vaak in en rond auto’s te vinden zijn. Spelers kunnen het nog verder opvoeren door vrij rond te spelen met het dashboard, de meters en zelfs de verschillende stereosystemen van elke auto.

De VR-update van Gran Turismo 7 is gepland als een van de lanceringen voor de PlayStation VR2 op 22 februari. De gratis update zal alle aspecten van Gran Turismo 7 bevatten, inclusief single player- en online modi, en alle tracks en races. Het enige dat ontbreekt in de VR-modus, is 2-spelers splitscreen races.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: