Home Gaming Microids werkt samen met Ultra om de NFT-ruimte binnen gaming te verkennen

Microids werkt samen met Ultra om de NFT-ruimte binnen gaming te verkennen

by Jos Vis

Ultra, het gamingplatform dat gebruikmaakt van CO2-neutrale gecertificeerde blockchain-technologie om een ​​eerlijker ecosysteem voor gamers en ontwikkelaars te creëren, is verheugd een gloednieuwe meerjarige samenwerking met de Franse ontwikkelaar en uitgever Microids aan te kondigen. Microids is de nieuwste in een lange reeks partners voor Ultra, waaronder AMD, Ubisoft en Skybound.

Via deze samenwerking werkt Ultra samen met Microids om hun titels te versterken, een reeks nieuwe en functionaliteit te bieden aan bestaande en aankomende games, en samen te werken om de NFT-ruimte te verkennen door games en in-game content te tokeniseren.

“We zijn enthousiast en opgewonden om samen te werken met Ultra en hebben de mogelijkheid om spelers in de zeer nabije toekomst te bereiken via hun digitale distributiekanaal, met behulp van block chain-technologie en het creëren en verkopen van NFT’s op basis van onze IP’s aan onze fans. Omdat ze voorop lopen op het gebied van technologie als entertainmentplatform, zijn we er zeker van dat we een langdurige en succesvolle samenwerking zullen aangaan”, zegt Yves Bléhaut, SVP, Strategic Partnerships, Microids SA

Microids-games worden toegevoegd tijdens de gesloten bètafase van Ultra en tot ver in de openbare release, waarbij de eerste Microids-titels op Ultra de komende dagen op Twitter worden aangekondigd.

“We bespreken al jaren de verschillende mogelijkheden die Ultra kan bieden voor games met Microids en ze hebben onze technologie bij elke inhaalslag zien evolueren. Nu we bijna klaar zijn om Ultra Games voor het publiek uit te brengen, zijn we verheugd Microids aan boord te hebben als uitgeverspartner. Microids is een vooruitstrevende uitgever en game-ontwikkelaar en we zullen de samenwerking blijven zien groeien terwijl we samenwerken aan de integratie van onze belangrijkste technologieën in hun grotere ecosysteem”, voegde Nicolas Gilot, Co-CEO van Ultra toe.

Ultra’s NFT-marktplaats stelt gamers in staat om games te verhandelen en te verkopen, naast andere digitale goederen zoals skins, wat meer vrijheid biedt bij het bezitten van digitale goederen.

In tegenstelling tot andere grote blockchain-netwerken, is Ultra zich bewust van de impact op het milieu en is het zelfs CO2-neutraal gecertificeerd door Natural Capital Partners. Ultra’s blockchain is zelfs meer dan twee miljard keer energiezuiniger dan Bitcoin en stoot slechts 0,00000037 kg CO2 per transactie uit. Met slechts 23,5 ton CO2 die per jaar wordt uitgestoten, compenseert Ultra vervolgens 277 ton CO2 per jaar, wat een ongelooflijk laag energieverbruik en verantwoorde blockchain-pioniers oplevert.

Ultra heeft ook een distributievergoeding van 12% voor ontwikkelaars, die gebruik kunnen maken van Ultras platformonafhankelijke SDK om virtuele goederen om te zetten in NFT’s die door consumenten kunnen worden doorverkocht op basis van door de ontwikkelaar ingestelde parameters zoals regels voor wederverkooprechten, commissiekosten, hoeveelheidsbeperkingen en geografische beperkingen.

Bovenop Ultra Games (gamedistributiewinkel) bevinden zich binnen Ultra’s ecosysteem Ultra Wallet (cryptocurrency-portemonnee), Ultra Marketplace (NFT-marktplaats) en apps van derden zoals Theta (livestreamplatform). Dit ecosysteem zal zich blijven uitbreiden om meer belangrijke industriële services binnen het platform te bieden.

Meer informatie over Ultra is te vinden op hun site, inclusief partners zoals Ubisoft, AMD en Atari. De client kan nu ook worden gedownload, zodat spelers hun virtuele crypto-portemonnee kunnen opzetten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x