Home GamingAndroid De Party Hat is terug! RuneScape viert twintigste verjaardag met terugkeer van iconisch item

De Party Hat is terug! RuneScape viert twintigste verjaardag met terugkeer van iconisch item

by Jos Vis

Na 20 jaar keert RuneScape’s meest waardevolle en zeldzame item, de Party Hat, terug naar de game in The Golden Party Hat Hunt. The Golden Party Hunt geeft spelers de kans om een gloednieuwe versie van het ongrijpbare en kostbare item te bemachtigen. De Golden Party Hats zijn alleen tijdens dit event te verkrijgen en speler hebben tot en met 3 januari 2022 de kans om er één te claimen. Hierna zijn ze nooit meer te verkrijgen!

De originele Party Hats werden 20 jaar geleden aan spelers gegeven tijdens het Kerst-event van 2001. De Party Hats werden geïntroduceerd als feestelijke, cosmetische items en het was de bedoeling dat deze nul waarde zouden hebben omdat ze geen enkele voordelen gaven aan de spelers die ze droegen. Dit leidde ertoe dat veel spelers ze gelijk weggooiden.

De kleine groep die de Party Hats niet hadden weggedaan, zorgde ervoor dat de items een investering werden. De zeldzaamheid van het item gekoppeld aan het feit dat de Party Hat een statussymbool werd voor spelers die er vanaf het begin al bij waren, zorgde voor een enorme stijging in de vraag naar de Party Hats.

Over de jaren heen werden de Party Hats voor steeds hogere bedragen geruild, en in 2015 stond het prijskaartje op 2,1 miljard GP – de maximale waarde wat geruild kan worden in één transactie op de Grand Exchange van RuneScape. De Party Hats spelen nu een centrale rol in de economie van RuneScape als investeringen en verzamelaarsitems.

Na het event in 2001 zijn de Party Hats nooit meer verkrijgbaar geweest – tot nu. De lancering vandaag van The Golden Party Hunt geeft RuneScape-members weer de kans om een item te verdienen wat in potentie veel waard kan gaan zijn.

Om in bezit te komen van de Golden Party Hat moet je verschillende objectives voltooien om zo golden shards te verdienen. Wanneer je acht shards verzameld hebt, kun je gebruik maken van de magie van de hoedenmaker om zo de shards te combineren tot een Golden Party Hat. Het event heeft niet alleen een beperkte tijd tot het einde van het jaar, maar de Golden Party Hats zijn ook gelimiteerd tot één per persoon. Dit zorgt ervoor dat deze nieuwe versieringen de investering waard gaan zijn. Verder is de Grand Exchange omgetoverd tot een Golden Party Hat winterwonderland om dit moment te vieren.

Phil Mansell, CEO, Jagex, zei:

“Het 20-jarig jubileumjaar van RuneScape zat vol met geweldige content – met de meerdelige anniversary quest, de epische Elder God Wars series, de game’s debuut op mobiel en nu de terugkeer van de Party Hat als knipoog naar het allereerste Kerst-event in 2001. Wat bedoeld was als een wegwerp-item, is nu uitgegroeid tot het meest gewilde items voor spelers – zowel in status als in waarde. Op dit moment zijn de originele Party Hats zo zeldzaam dat ze duurste items zijn in heel RuneScape en bijna nooit verkrijgbaar zijn voor spelers. The Golden Party Hunt geeft spelers de kans om er eindelijk weer één te verdienen die aan iedereen in Gielinor laat zien dat je onderdeel was van het epische 20ste jaar van RuneScape.”

Ook live vandaag: het laatste deel van RuneScape’s meerdelige 20th anniversary quest
Vandaag lanceert ook het vierde en laatste deel van de anniversary quest, Once Upon a Time, die gedurende het feestelijke jaar heeft gelopen.

Once Upon a Time: Finale is het laatste deel van het avontuur dat zowel het verleden, heden en de toekomst van RuneScape verkent en brengt daarmee ook een einde aan de verhaallijn van Relomia, de antagonist van de quest. In Finale bezoeken spelers drie locaties die een potentiële blik van de toekomst laten zien, waaronder de Black Knight’s Fortress, de World Gate en het eiland van de Kami-Shima.

Spelers krijgen na het voltooien van Finale vier Quest points, een nieuwe T5 magische dobbelsteen, de voorlaatste reward track van May’s Quest Point Caravan, een medium XP lamp, Relomia’s Shadow Rip Home Teleport cosmetic override, twee Treasure Hunter keys en nog één reward die spelers zelf moeten ontdekken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: