Home Gaming Merregnon: Land of Silence – Peter en de Wolf voor de PlayStation-generatie

Merregnon: Land of Silence – Peter en de Wolf voor de PlayStation-generatie

by Jos Vis

Merregnon Studios, in samenwerking met Konserthuset Stockholm en het Royal Stockholm Philharmonic Orchestra, kondigt met trots aan dat de speciaal voorbereide concertfilm, Merregnon: Land of Silence, gratis in première gaat op Konserthuset Play, vrijdag 10 september 2021.

Met exclusieve muziek van de veelgeprezen componist Yoko Shimomura (bekend van haar werk aan miljoenen verkochte videogames Final Fantasy XV en Kingdom Hearts), is de concertvideoproductie ontworpen om gezinnen en kinderen kennis te laten maken met het wonder van het orkestrale geluid. Het verhaal is geschreven door de gevierde Duitse kinderauteur Frauke Angel, met de productie van Merregnon: Land of Silence onder leiding van Thomas Böcker, die eerder werkte aan de internationaal geprezen Final Symphony en Symphonic Fantasies-videogameconcerten.

YouTube video

Merregnon: Land of Silence, uitgevoerd door middel van vertelling, muziek en prachtige illustraties, is een symfonisch sprookje dat het verhaal van wees Miru volgt en voortbouwt op de traditie van tijdloze klassiekers zoals Peter en de Wolf van Prokofjev. De partituur toont een uitbundige diversiteit aan klanken en toont de verschillende orkestsecties en solisten.

Het Royal Stockholm Philharmonic Orchestra was een pionier in de uitvoering van muziek door componisten van videogames in 2006 en heeft sindsdien genoten van meer dan een decennium van uitverkochte concerten en vruchtbare samenwerkingen met enkele van de beste componisten van het genre, evenals talrijke projecten met Merregnon-producer Thomas Böcker. Het nieuw gecomponeerde Merregnon: Land of Silence combineert deze baanbrekende aanpak met de langdurige toewijding van het orkest aan de volgende generatie, en vormt een aanvulling op het voortreffelijke educatieve aanbod, waaronder reguliere school- en familieconcerten, excursies en masterclasses.

Met zijn digitale platform Konserthuset Play biedt het orkest een uitgebreide bibliotheek met gefilmde uitvoeringen die overal ter wereld gratis kunnen worden gestreamd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x