Home Gaming 2D Turn-Based RPG Terrain of Magical Expertise speelbaar op pc

2D Turn-Based RPG Terrain of Magical Expertise speelbaar op pc

by Jos Vis

1C Publishing en ontwikkelaar Neo-C Productions zijn verheugd om aan te kondigen dat Terrain of Magical Expertise vandaag zal worden uitgebracht voor pc via Steam, GOG, Epic Games Store en andere digitale winkels. ‘TOME’ is een 2D Turn-Based RPG geïnspireerd op de populaire webserie met dezelfde naam en neemt spelers mee op een fantastische verhaalgestuurde reis door een fictieve online game die is verankerd met hackers, cheats en een competitie met hoge inzetten. Na een succesvolle Kickstarter-campagne uit 2017 kunnen fans van Terrain of Magical Expertise de game nu kopen voor $ 24,99 USD / 24,99 EUR / £ 19,99 GBP met een lanceringskorting van 15% tijdens de eerste week van lancering.

Terrain of Magical Expertise is een niet-lineair, verhaalgestuurd RPG-avontuur, met een origineel turn-based vechtsysteem uitgebreid met spannende quicktime-evenementen. Met meer dan 40 uur puur plezier, biedt ‘TOME’ charmante animaties en een enorme wereld om te verkennen, evenals een volledige cast van stemacteurs, waaronder talent uit favoriete videogames, YouTube-kanalen, anime en tekenfilms.

YouTube video

Je kruipt in de huid van een White-Hat Hacker die een exemplaar van TOME, een populaire nieuwe MMORPG-game, heeft gekregen van een mysterieuze vriend. Als een gunst help je een groep sinistere Black-Hat Hackers uit te schakelen die het speciale TOME-evenement ‘Campaign of Champions’ proberen te winnen, met behulp van snode middelen. Door je krachten te bundelen met een gilde van vastberaden spelers genaamd ‘The Dandy Alliance’, begin je aan een turn-based rollenspelavontuur om je nieuwe vrienden te helpen de overwinning te behalen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Pas je spelerskarakter aan met een verscheidenheid aan magische technieken, allemaal uitgevoerd via gespecialiseerde quicktime-events!
  • Een avontuur met volledige stem, met 50 acteurs uit enkele van je favoriete videogames, anime en tekenfilms!
  • Gebruik de vaardigheden van hackers om het tij te keren tegen je valsspelende vijanden… of bedrieg jezelf door de spelregels te manipuleren!
  • 6 groepsleden, elk met unieke vaardigheden die samen kunnen worden gecombineerd tot “Team Attacks” die je vijanden zullen verwoesten!
  • 25 levels om te verkennen, met meer dan 200 unieke vijanden om tegen te vechten in turn-based gevechten!
  • 2D Turn-Based RPG Terrain of Magical ExpertiseVertakte verhalende paden op basis van je beslissingen… evenals je overwinningen en verliezen, resulterend in meerdere eindes!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x