Home GamingAndroid MEGAROBOT RICHT VERWOESTING AAN IN SIMCITY BUILDIT RAMPEN-UPDATE

MEGAROBOT RICHT VERWOESTING AAN IN SIMCITY BUILDIT RAMPEN-UPDATE

by Mark van Truijen

In SimCity BuildIt kun je je eigen dynamische metropolis in prachtig 3D bouwen en beheren, waar en wanneer je maar wilt. Het team heeft vandaag de Rampen-update uitgebracht, waarin je nog meer lol kunt beleven met Dr. Vu en zijn toren, nieuwe rampen op de stad kunt loslaten, beloningen kunt krijgen voor het bezoeken van andere steden en nieuwe soorten wegen en gebedshuizen kunt gebruiken.

Hier is een overzicht van de nieuwe features:

    • Drie nieuwe grote rampen: experimenteer met je stad, bouw je stad opnieuw op en verdien Vu-punten door een megarobot, tornado of onweersstorm te activeren. Met Vu-punten kun je de Vu-toren verbeteren en nieuwe rampen ontgrendelen voor nog meer verwoesting en beloningen.
    • Bezoek de steden van andere burgemeesters: ga naar de steden van vrienden en andere spelers en kijk wat de inwoners over hun burgemeester te zeggen hebben. Tik op de conversatiebellen in hun stad om beloningen te verzamelen zoals bouwmaterialen of Sim-dollars.
    • Nieuwe wegen: voeg brede avenues met palmbomen, elegante boulevards met stoepen en charmante trammetjes aan je stad toe om de snelheid van het verkeer te verhogen en opstoppingen te voorkomen en zo je inwoners tevreden te houden.
    • Nieuwe gebedshuizen: vier verschillende gebedshuizen voor gevorderde burgemeesters.

Check hieronder de Q&A Met Petri Ikonen:

Welke nieuwe rampen zijn er in de update te vinden?

De nieuwe rampen zijn Tornado, Onweersbui en Robot. Verder hebben we de rampenfunctie compleetherontworpen en opnieuwgeïmplementeerd. Burgemeesters kunnen nu nog meer interacties uitvoeren en plezier beleven aan de toren van Dr. Vu. Bovendienkun je nog meer rampen in gang zetten en daarmee Vu-punten verdienen, waarmee je de Vu-toren kunt verbeteren en nog meer rampen met verschillende intensiteiten kunt ontgrendelen.

IMG_0121

Hoe hebben jullie bepaald wat de nieuwe rampen zouden worden?

Het team heeft tijdens het brainstormen een lange lijst met mogelijke rampen samengesteld en wij hebben daaruit de coolste rampen geselecteerd waarmee burgemeesters zich uit kunnen leven.

Wat is het creatieve proces achter de minder gebruikelijke rampen?

Het idee van de reuzenrobot ontstond als antwoord op de vraag: wat is het coolste wezen dat een stad aan kan vallen? Een van onze vormgevers maakte een paar snelle conceptschetsen van de robot en wij realiseerden ons dat dit een heel leuk idee was om in de game te verwerken.

Het bleek nog best lastig te zijn om de robotaanval in de game te verwerken en er was heel wat hard werk voor nodig, maar we zijn ontzettend blij met het resultaat!

IMG_0150

Wie is Dr. Vu?

Dr. Vu is een zeer mysterieus personage. Wat we over hem weten, is dat hij een goede opleiding heeft genoten en extreem intelligent is, maar hij heeft ook een duistere, verborgen persoonlijke geschiedenis. Op dit moment zijn we bezig met een groot onderzoek naar hem, wat tot op heden nog geen resultaten heeft opgeleverd. Natuurlijk zullen we nieuws over hem naar buiten brengen, mochten we wat over hem ontdekken.

We zijn van plan om de geheime vergaderingen van Dr. Vu te infiltreren in de toekomst.

IMG_0153

Waarom is hij belangrijk?

Dr. Vu maakt al lange tijd deel uit van de geschiedenis van SimCity. Hij is al heel wat jaren de grootste schurk hier. Dankzij hem hoef je je nooit te vervelen, toch? Je weet maar nooit wat er kan gebeuren wanneer hij in de buurt is.

Waarom zouden burgemeesters chaos willen scheppen in hun steden?

Deze rampen zijn puur voor de lol. In de 25 jaar dat SimCity bestaat, zijn rampen altijd een manier geweest om spelers nog meer te betrekken bij hun stad. Uit reacties van onze spelers blijkt dat ze van rampen genieten, er graag mee experimenteren en het leuk vinden om te bepalen welke rampen ze wanneer gaan ontketenen. Vervolgens is het aan de speler om uit te vogelen hoe de stad daarna weer opgebouwd kan worden. Dat levert een nieuwe uitdaging op, vol onverwachte resultaten.

Als burgemeester hoef je alleen maar de verwoeste gebouwen te repareren door ze opnieuw op te bouwen. En weet je wat het mooie is? Je kunt tegelijkertijd ook nog eens gouden sleutels verdienen. Zoals je waarschijnlijk wel weet, kunnen gouden sleutels gebruikt worden om coole specialisatiegebouwen te bouwen.

Heb jij een favoriete ramp binnen SimCity BuildIt?

Dat is een hele goede vraag! Ik vind eigenlijk de Onweersbui heel geweldig. Het is echt fantastisch! Ik vind het best wel eng. Het doet me denken aan de enorme onweersbuien waar ik vroeger als kind tijdens vistripjes af en toe mee werd overvallen.

IMG_0180

Van welke andere nieuwe onderdelen binnen deze update moeten burgemeesters op de hoogte zijn?

Het is heel leuk om andere steden te bezoeken. Kijk of je tijdens een bezoekje aan een andere stad gedachtenwolkjes ziet met daarin het icoontje van een cadeau. Sims leveren commentaar op de burgemeester die op bezoek is en wie weet krijgt de burgemeester zelfs een cadeau. Het geschenk kan uit Simgeld, Simdollars of voorwerpen bestaan.

We hebben ook een aantal verschillende soorten wegen toegevoegd (Boulevards, Hoofdwegen en zelfs Wegen met trams). Verder komen er allerlei verschillende Gebedshuizen voorbij.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x