That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Meer details over de Battlefield Hardline open Beta

Battlefield Hardline, een game die oorspronkelijk een paar maanden geleden moest uitkomen, komt nu uit op 19 maart 2015.

Maar er zijn nu meer details vrijgegeven over de Beta. We weten nu dat de open Beta zal plaatsvinden op alle consoles (PS3, PS4, Xbox360, Xbox One, PC.) De Beta zal ons kennis laten maken met nieuwe gadget, zal ons nieuwe strategieen laten vormen en we kunnen onze skills gaan testen in twee verschillende maps en modes.

Hotwire is een nieuwe modus in de Battlefield serie die zich gaat richten op een en al oorlogsvoering samen met snelle auto’s (misschien zelfs boten). Daarnaast krijgen we de kans om met 64 (!) spelers een Politie vs Crimineel spel te spelen. Dit zal natuurlijk vallen onder de modus Conquest.

Er zal geen limiet zitten op je level in de Beta, dus EA daagt je uit om de Beta helemaal kapot te spelen. Dit willen ze ook. Ze willen dat veel mensen de game zullen gaan spelen zodat ze de game alleen nog maar sterker kunnen maken en beter. Dit willen ze ook vooral doen zodat op Launch day alles vlekkeloos verloopt (Good old Battlefield 4).

Dus, als de Beta lanceert, downloaden met zijn allen en spelen! Level up en zorg ervoor dat de lauch van Battlefield Hardline goed kan verlopen door onze feedback. Want we willen natuurlijk niet weer een launch net als Battlefield 4..

Hieronder nog wat screenshots!

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE