Home Movies Masha en de Beer naar de bioscoop

Masha en de Beer naar de bioscoop

by Mark van Truijen
De onder kleuters enorm populaire serie MASHA EN DE BEER krijgt een bioscoopfilm! Net als eerdere TV-successen als Woezel & Pip en Buurman en Buurman zullen het avontuurlijke meisje en haar beer te zien zijn op het witte doek. MASHA EN DE BEER: NAAR DE BIOSCOOP is een compilatie van gloednieuwe avonturen die niet eerder te zien zijn geweest. De animatiefilm voor het hele gezin verschijnt op 25 januari in de bioscopen. 

De animatieserie van de Russische Animaccord Animation Studio is al vier jaar een wereldwijd succes. De reeks wordt in meer dan 50 landen uitgezonden en telt al zo’n 585 miljoen Youtube views en meer dan 4,5 miljoen Facebookfans. Ook wordt het speelgoed van het meisje en haar beer steeds populairder in Europese speelgoedwinkels. Het is op dit moment het op twee na populairste merk in de Benelux onder pre-school kinderen.

Over de film
MASHA EN DE BEER komen naar de bioscoop! Het jonge meisje Masha wat niet stil kan zitten en de goedgeluimde beer die op zijn rust is gesteld beleven nieuwe avonturen op het grote doek. Het perfecte uitje voor de allerkleinsten die dagelijks genieten van de populaire familieserie op Z@pp!

Over de serie
Er zijn vier seizoenen MASHA EN DE BEER verschenen op DVD, opgevolgd door de spin off’s MASHA EN DE BEER LEREN VAN ALLES en MASHA’S SPOOKVERHALEN. Daarnaast zijn er inmiddels twee seizoenen verschenen van MASHA’S SPROOKJES. De eerste twee seizoenen en de spin off’s zijn al uitgezonden door Z@pp, de anderen volgen later.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: