Home Gaming Marvel’s Spider-Man 2 zal aanwezig zijn bij de San Diego Comic-Con 20233

Marvel’s Spider-Man 2 zal aanwezig zijn bij de San Diego Comic-Con 20233

by Mark van Truijen

Insomniac Games heeft bekendgemaakt dat ze aanwezig zullen zijn op San Diego Comic-Con van dit jaar om de aankomende Marvel’s Spider-Man 2 te promoten. De studio heeft de aankondiging gedaan op Twitter samen met Marvel Entertainment, dat zijn panel line-up voor het evenement heeft onthuld.

Hoewel Insomniac zelf niet lijkt deel uit te maken van een van de panels in het line-up van Marvel, wordt Marvel’s Spider-Man 2 wel genoemd in de aankondiging, waarin meer details over het spel zullen worden onthuld.

Marvel’s Spider-Man 2 zag onlangs de release van zijn titelthema “Greater Together”, gecomponeerd door John Paesano. Het thema, dat te beluisteren is op YouTube, combineert de thema’s van zowel Peter Parker als Miles Morales en mixt de motieven samen, rekening houdend met de donkerdere toon van het aankomende spel.

Het spel heeft ook de afgelopen maand behoorlijk wat details onthuld, waaronder het feit dat Coney Island deel zal uitmaken van de uitgebreide weergave van New York en dat het verhaal van het spel nog steeds “hart en humor” zal bevatten ondanks de donkerdere toon.

Marvel’s Spider-Man 2 staat gepland om uit te komen op de PS5 op 20 oktober.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x