Home Gaming Another Fisherman’s Tale gelanceerd, origineel komt naar PS VR2

Another Fisherman’s Tale gelanceerd, origineel komt naar PS VR2

by Jos Vis

Vandaag zijn Vertigo Games, de VR-publicatie- en ontwikkelingstak van de PLAION Group, en ontwikkelaar InnerspaceVR trots om Another Fisherman’s Tale te lanceren, het vervolg op het veelgeprezen A Fisherman’s Tale, voor PS VR2, Meta Quest 2 en alle PC VR platforms.

Om de aankondiging te vieren, hebben Vertigo en InnerspaceVR tegelijkertijd de op handen zijnde komst aangekondigd van de originele A Fisherman’s Tale voor de PS VR2, die later dit jaar wordt gelanceerd. En als klap op de vuurpijl hebben ze ook een gloednieuwe lanceringstrailer voor Another Fisherman’s Tale gedeeld, waarin de innovatieve VR-mechanica, grillige maritieme setting en levendige personages van de game worden getoond. Dus span je hengel aan, aas je haak en gooi je lijn vandaag nog in Another Fisherman’s Tale!

Another Fisherman’s Tale is vanaf het begin ontwikkeld om de mogelijkheden van moderne VR-technologie te maximaliseren, waarbij de gameplay van zijn voorganger volledig is vernieuwd: deze keer is het eigen lichaam van de speler de sleutel tot het oplossen van de puzzels, waarbij onconventionele mechanica wordt gecreëerd op basis van ontmanteling en herbouw hun spelvorm. Spelers kruipen in de huid van Nina, de dochter van de hoofdpersoon van het originele spel, terwijl ze modellen, aantekeningen en foto’s ontdekt die het mysterieuze verleden van haar vader en haar eigen jeugd documenteren. Herinnerend aan de grandioze verhalen van Bob de Visser over piraten, gezonken schepen, schatten en mystieke locaties, begint Nina zijn avonturen na te spelen en duikt voorover in een fantasierijke wereld van herinnering en fantasie. Zal ze in staat zijn om feiten van fictie te scheiden en de verborgen waarheid achter het verhaal van de visser te ontdekken?

Another Fisherman’s Tale is het vervolg op A Fisherman’s Tale, winnaar van “Best VR Game of the Year” op AIXR 2019, “Best Interactive Content” en “Best Immersive Work” op de Munich Virtual Worlds 2019, “Best XR Experience for the Gaming Industry’ bij Virtuality 2019, ‘Best Interactive VR Project’ bij de Lumiere Awards 2019 en ‘Best Story & Storytelling’ bij Game Connection America 2019. Another Fisherman’s Tale speelt zich af in een assortiment van magische werelden en belooft een nieuwe, boeiende reis die vraagt wat het betekent om onszelf te bouwen en opnieuw op te bouwen door tijd en ruimte.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: