Home Gaming Marvel Champions Hero Pack Collection 1

Marvel Champions Hero Pack Collection 1

by Pim, Sel

Vanaf november 2019 ligt Marvel Champions: The Card Game in de winkelrekken. Sinds die dag hebben helden van alle soorten zich bij het team gevoegd, van iconische Avengers tot buitengewone X-Men. Aan het einde van de Mutant Genesis reeks heeft het spel momenteel 43 helden, waarvan 28 in individuele Hero Packs.

Dat zijn veel helden, en het spel is nog jong. Als Marvel Champions blijft groeien, kan het voor nieuwere spelers moeilijker worden om helden uit oudere reeksen op te sporen, wat ons bij de aankondiging van vandaag brengt!

Fantasy Flight Games kondigt met plezier Hero Pack Collection 1 aan voor Marvel Champions: The Card Game!

Deze eerste collectie neemt alle zes Hero Packs van de eerste reeks Marvel Champions producten – Captain America, Ms. Marvel, Thor, Black Widow, Doctor Strange en Hulk – en combineert ze allemaal in één pakket. Alle originele inhoud van elke Hero Pack is te vinden in deze collectie, inclusief extra back-of-pack kaarten voor deckbuilding. Als je een of meer helden uit de eerste reeks hebt gemist, is dit de perfecte kans om je team aan te vullen!

Opmerking: Dit product is een herverpakking van bestaande Hero Packs. Als je alle zes Hero Packs in deze collectie al bezit, dan vind je geen nieuwe kaarten of inhoud in dit product.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: