Home Gaming MARIO KART 8-SPELERS KRIJGEN OP 23 APRIL NOG MEER ZWAARTEKRACHT-TROTSERENDE GAMEPLAY

MARIO KART 8-SPELERS KRIJGEN OP 23 APRIL NOG MEER ZWAARTEKRACHT-TROTSERENDE GAMEPLAY

by Mark van Truijen

De wonderlijke wereld van de Animal Crossing serie komt op 23 april naar Mario Kart 8 want dan verschijnt voor de tweede keer een downloadbaar pakket met aanvullende content voor dit racefestijn. Dit tweedepakket voegt 8 nieuwe circuits, 3 nieuwe personages en 4 nieuwe voertuigen toe aan het zwaartekracht-trotserende racespel dat exclusief op de Wii U te spelen is.

Op dezelfde dag verschijnt een gratis downloadbare update die Mario Kart 8 bezitters –voor het eerst in de Mario Kart serie–laat racen in een nieuwe, supersnelle 200cc raceklasse. Hierdoor kunnen spelers de verschillende circuits op een heel nieuwe manier gaanbeleven en zullen zij hun strategieënop de nieuwe snelheidmoetenaanpassen.Om het gevoel van snelheid te benadrukken,spatten de vonken feller dan ooitvan de wielen, wantMario en zijn maten moeten in scherpe bochten nu vaak vol op de rem trappen! De update brengt ook vrijspeelbare Mii-racepakken mee voor de volgende 9 amiibo-personages: Wario, PAC-MAN, Olimar, Bowser, Sonic, Toad, Dorpsbewoner, Rosalina enMega Man. Spelers kunnen deze amiibo-figuren tegen de Wii U GamePad houden om hun Mii-personages te hullen in racepakken die op deze beroemde personages zijn gebaseerd.

Sinds de lancering van Mario Kart 8 in mei 2014 zijn wereldwijd ruim 4,77 miljoen exemplaren van dit spel verkocht. De game werd vorig jaar ook genomineerd voor vele multi-platform ‘Game of the Year’-prijzen, dankzij debonte mix vanintense race-actie, prachtig vormgegeven HD-circuits en beroemde personages. Met de komst van nieuwe content en een gratis update, kunnen spelers nog langer genieten van Mario Kart 8 en alles wat dit prachtspel te bieden heeft.

Mario Kart 8 DLC Pack 2 –Animal Crossing X Mario Kart 8 -€8,00

  • 3 personages: Dorpsbewoner, Isabelle, Dry Bowser
  •  4 voertuigen: Dry-wieler (motor), Stadscooter(motor), Sjeesbeestje (kart), Vleugelflitser(kart)
  •  8 circuits:

Animal Crossing: Een speciaal, op Animal Crossing gebaseerd circuit waar de seizoenen elkaar snel afwisselen –je racet dusdoor lente, zomer, herfst enwinter.

Big Blue: Een aangepaste versie van het Big Blue-circuituit de F-ZERO-serie.

Mario’s Metro: Vind je weg door een ondergrondse metro naar de finish, maarpas op voor tegemoetkomende treinen.

Wervelwoud: Race op en neerdooreen reusachtige boom vol Toads en Shy Guys en geniet van het mysterieuze uitzicht.

GCN Babypark): HD-remake van een circuit uitMario Kart: Double Dash! –bereid je voor op een chaotische race die 7 rondes lang duurt.

GBA Kaasland: HD-remake van een circuit uitMario Kart: Super Circuit–vol kazige obstakels en zelfs een reusachtige Chain Chomp met stevige trek.

BowserCity (3DS): HD-remake van een circuit uitMario Kart 7 –race ‘s nachts door de stromende regen in een stad die door Bowser wordt beheerst, terwijl neonverlichting de straten kleurt.

GBA Sprintlint): HD-remake van een circuit uitMario Kart: Super Circuit–race door een miniatuurwereld vol cadeautjes en speelgoed.

Mario Kart 8 downloadbare update –gratis voor alleMario Kart 8-bezittersVoornaamste toevoegingen van deze update:

 De 200cc raceklassewordt toegevoegd aande spelstanden Grand Prix (nadat alle gouden bekers in de 150cc zijn gehaald), Versusrace enOnline.

 Spelers kunnen Mii-racepakken ontgrendelen met 9 amiibo-figuren: Wario, PAC-MAN, Olimar, Bowser, Sonic, Toad, Dorpsbewoner, Rosalina enMega Man.

Om het Mario Kart 8 DLC Pack 2 vóór de release op 23 april te kopen, kunnen gebruikers met een internetverbinding in het spel op het ‘Winkel’-icoontje klikken, of op de Wii U naar de Nintendo eShop gaan. Eén pakket kost €8,00, maar gebruikers kunnen ook de pakketten 1 + 2 kopen voor €12,00. Het eerder verschenen pakket 1 bevat personages en parkoersen uit de Legend of Zelda serie. Gebruikers die beide pakketten kopen, ontvangen8 Yoshi’s en 8 Shy-Guys in verschillende kleuren om meteen mee te racen.

 

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d