Home Gaming Maak de Just Cause 3 introductietrailer en win $5000 USD!

Maak de Just Cause 3 introductietrailer en win $5000 USD!

by Sven

Nu de release van JUST CAUSE 3 steeds dichterbij komt, geven we fans de kans om hun eigen trailer te maken. Deelnemers wordt gevraagd om een trailer van een tot twee minuten te maken die alle actie, energie en sfeer van JUST CAUSE 3 weet te vatten, met een prijzenpakket van $5000 USD voor de winnaar.

De trailer wordt beoordeeld in drie categorieën: Best Action, Best Use of Audio en Best Humor. Uit deze categorieën wordt één Best Overall Winner gekozen voor de hoofdprijs. De video van deze persoon wordt de officiële introductietrailer van JUST CAUSE 3.

“Just Cause 3 is ontworpen voor streamers en contentmakers: een echte sandbox die is gebouwd om creatief te worden verkend en gespeeld. In dat opzicht voelde het juist om onze fans – die sinds de release meer dan 4 miljoen Just Cause 2-trailers op YouTube hebben geplaatst – de kans te geven om onze introductietrailer te maken”, aldus Jon Brooke, VP Brand & European Marketing, Square Enix. “Het is een sprong in het duister om je fans uit te nodigen zoiets belangrijks te maken als een introductietrailer, maar we vinden het echt spannend om te zien wat ze gaan bedenken.

Deelnemers mogen de videobeelden in de beschikbaar gestelde online Creative Kit gebruiken, of geheel nieuwe beelden schieten. Er is ook een volledige track met gelicenseerde muziek van Razihel beschikbaar, waarvan de losse music stems kunnen worden geremixt. Deelnemers zonder audiobewerkingssoftware kunnen een volledig functioneel exemplaar van Cakewalks SONAR Steam Edition downloaden om geavanceerde tracks voor hun trailer te maken.

Een panel met deskundigen van Square Enix en Avalanche Studios bepaalt de beste inzendingen in elke categorie. Deze inzendingen winnen prijzen zoals de nieuwste Intel® Core™-processor van de 6e generatie, mooie microfoons, KRK-monitors, Cakewalk, TASCAM en Epiphone.

De hoofdprijs in het prijzenpakket ter waarde van $5000 USD is een gloednieuwe game-pc met een Intel® Core™ i7-processor van de 6e generatie.

Voor meer informatie (ook over het opsturen van je inzending) ga je naar: MyTrailer.JustCause.com. De deadline voor alle inzendingen is 13 november 00:59 CET.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x