Home Gaming Divinity: Original Sin – Enhanced Edition onthult de combat trailer

Divinity: Original Sin – Enhanced Edition onthult de combat trailer

by Sven

De meermaals bekroonde RPG van het Belgiche Larian Studios verschijnt binnenkort op PlayStation 4 en Xbox One. Nadat de coöperatieve mogelijkheden voor online en offline al werden onthuld in de co-op trailer, introduceert de combat trailer van vandaag de vernieuwde gevechten in Divinity: Original Sin – Enhanced Edition. Ontdek hoe goed turn-based combat kan werken op gamepads, dankzij de speciaal voor consoles ontworpen besturing en user interface.

De gevechten in Divinity: Original Sin – Enhanced Edition, kunnen zowel zwaar tactisch als licht en luchtig zijn! Alles hangt af van je speelstijl en het gekozen moeilijkheidsniveau. De Enhanced Edition voorziet in drie nieuwe niveaus: Honor, Tactician en Explorer. Alle drie zijn goed voor nieuwe ervaringen die aansluiten op verschillende speelstijlen.

Maak gebruik van ‘crowd control’-spreuken als petrify, charm en freeze – onmisbare spreuken op de hogere niveaus. Maar je kunt je ook een weg door de wereld banen met ignite, enflame, poison en electrify. Zet bijvoorbeeld het water onder de voeten van je vijanden eens onder hoogspanning, of leg ze het vuur na aan de schenen door een olievat in hun buurt te ontsteken.

Alles draait om slim gebruik van de vaardigheden waar je teamleden over beschikken vanwege hun door jou bepaalde rollen. Hoewel Divinity: Original Sin – Enhanced Edition toegang biedt tot 12 klassen (inclusief een nieuwe klasse: de Inquisitor), is er van begrenzende klasses eigenlijk geen sprake. Tijdens de ontwikkeling van je personages kun je allerlei eigenschappen mixen en matchen, vaardigheden combineren en je voordeel doen met omgevingsaspecten als water, ijs, olie op de vloer en stoomwolken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x