Home Gaming Live Event Viewer zendt COD esports-wedstrijden uit

Live Event Viewer zendt COD esports-wedstrijden uit

by Mark van Truijen

De nieuwe Call of Duty Live Event Viewer brengt Call of Duty in wedstrijdverband direct bij de fans! Vanaf vandaag kun je als fan direct in-game de wedstrijden van Call of Duty World League Presented by PlayStation®4 live ondergaan. Live Event Viewer zendt alle belangrijke CWL Pro Division wedstrijden uit vanuit Australië/Nieuw Zeeland, Europa en Noord Amerika. Ook is er aandacht voor alle andere grote esports-gerelateerde events.

Ben je geïnteresseerd in het bekijken van de wedstrijden, dan doe je dat direct vanuit het Black Ops III in-game menu op je PlayStation®4. Je start de game en gaat in het Main Menu naar de Featured box linksboven in het scherm. Vanaf daar ben je nog maar één knop verwijderd van het volgen van de Call of Duty World league wedstrijden. Naast de reguliere eSports uitzendingen zal de Live Event Viewer worden gebruikt voor community gerelateerde zaken, zoals Game with Devs en de uitzending van Treyarch livestreams.

De reguliere CWL wedstrijden worden iedere week op dinsdag en woensdag gespeeld. De totale prijzenpot is in het eerste deel van de wedstrijdencyclus $600.000 en daar kunnen alle teams een deel van winnen. Wereldwijd looft CWL dit jaar een totaal bedrag van $3 miljoen uit en daarbij zijn zowel CWL Pro Division en Call of Duty Championship meegerekend. Hieronder vind je de tijden van de wekelijkse uitzendingen en de data van de finales per gebied. Na weken van stevige strijd naderen alle gebieden momenteel de laatste fase van de competitie en de laatste paar wedstrijden gaan allesbepalend zijn over wie zullen doordringen tot de finales.

Europa
Wekelijkse uitzendingen

Dinsdag 16.00 uur (CET)
Woensdag 16.00 uur (CET)

Stage 1 Finales – $200.000 aan prijzen

25-27 maart 2016

 

The Call of Duty: Black Ops III Live Event Viewer is alleen beschikbaar als je PlayStation®4 en een actieve internetverbinding hebt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: