Home Gaming Line up van Square Enix op Gamescom 2019

Line up van Square Enix op Gamescom 2019

by Jos Vis

Square Enix Ltd., maakt vandaag de enorme line-up aan games en activiteiten bekend die later deze maand present zullen zijn op gamescom in Keulen, Duitsland. Bezoekers ervaren van 20 t/m 24 augustus in Hall 9 speelbare demo’s van Marvel’s Avengers en FINAL FANTASY VII REMAKE, het hooggeprezen FINAL FANTASY XIV Online, Trials of Mana en een speelbare demo van het eerder dit jaar verschenen KINGDOM HEARTS III.

Voor het eerst ter wereld, kunnen bezoekers van gamescom 2019 zelf een demo spelen van MARVEL’S AVENGERSBij de booth van Square Enix strijden gamers als Captain America, Iron Man, de Hulk, Black Widow en Thor tijdens het inleidende incident van dit originele Avengers-avontuur dat op 15 mei 2020 tegelijk verschijnt voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten inclusief Xbox One X, Stadia en pc.

Voor het eerst in Europa, beleven bezoekers een speelbare demo van de langverwachte FINAL FANTASY VII REMAKE. Deze hands-on demo toont een herbeleving van de iconische originele game die het RPG-genre opnieuw definieerde. Op 72 demostations kunnen bezoekers een eerste blik op de game werpen, ruim voordat hij op 3 maart 2020 voor het PlayStation 4-systeem verschijnt.

Trials of Mana, de nieuwste titel in de hooggeprezen Mana-serie en een volledige remake van de RPG-klassieker, debuteert met een gloednieuwe speelbare demo op de show. Spelers kunnen een deel spelen uit het begin van de game, die volledig is herbouwd en herzien met nieuwe RPG-actie, level- en vaardigheidssystemen en moderne 3D-graphics. In de demo treffen spelers nog maar enkele van de memorabele personages die aanwezig zijn in de volledige game die begin 2020 verschijnt.

De veelgeprezen MMORPG FINAL FANTASY XIV Online keert terug naar gamescom, in een booth die wordt ondersteund door de kracht van de nieuwste Predator-gaminghardware van Acer, om de spelervaring voor iedereen te maximaliseren. Bezoekers kunnen de hele week genieten van intense uitdagingen, geweldige prijzen en een exclusief programma van shows met de makers van de game, waaronder producent en regisseur Naoki Yoshida, en hoofdscenarioschrijver en wereld-lore-schepper Banri Oda, culminerend in een cosplaywedstrijd op vrijdag 23 augustus. Tenslotte zal in de avond van 23 augustus de grootste FINAL FANTASY XIV online-fan-bijeenkomst die ooit in Duitsland plaatsvond Keulen op zijn grondvesten laten schudden. Fans die het evenement willen bezoeken vinden hier meer informatie: https://sqex.to/F79nx

De SQUARE ENIX booth biedt ook een eerste blik op merchandise-prototypes voor de komende  FINAL FANTASY VII REMAKE, en een openbare demo-ruimte waarin bezoekers de nieuwste bordspellen van SQUARE ENIX PRODUCTS kunnen proberen.

Life is Strange 2: Episode 4 ‘Faith’maakt zijn debuut tijdens gamescom 2019. Beleef de trailer voor het meeslepende volgende hoofdstuk in de reis van de gebroeders Diaz naar een nieuw leven in Mexico, waarin het verhaal zijn meest opwindende en complexe wending tot nu toe bereikt. Het tweede seizoen van de bekroonde franchise van SQUARE ENIX External Studios en het Life is Strange-team bij DONTNOD Entertainment gaat verder op 22 augustus 2019.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d