Home Gadgets LG introduceert SIGNATURE lijn producten op CES 2016

LG introduceert SIGNATURE lijn producten op CES 2016

by Mark van Truijen

Op de CES 2016 onthult LG de nieuwe SIGNATURE productlijn. Deze SIGNATURE lineup brengt de topmodellen van elke productcategorie samen onder één paraplu. De visie achter de SIGNATURE producten is: trouw blijven aan de originele innovatieve ideeën achter LG’s beste producten.

 

OLED TV ontworpen voor maximaal kijkplezier

De LG SIGNATURE OLED TV, die bekroond is met de 2016 CES ‘Best of Innovation’ award, is het summum van elegante eenvoud voor een meeslepende kijkervaring. De LG SIGNATURE OLED TV krijgt een geheel nieuw Picture-on-Glass design: het dunne 2,57 mm OLED panel is nauwelijks dikker dan de glasplaat, heeft een transparante glazen achterkant en een sound bar speaker systeem aan de voorzijde. Om het design van de behuizing eenvoudig te houden, zit het hoogwaardige luidsprekersysteem verwerkt in de standaard.

 

De SIGNATURE OLED TV heeft het Ultra HD Premium keurmerk meegekregen van de UHD Alliance. Dit betekent dat aan de allerstrengste eisen voor kwaliteit is voldaan, zoals: HDR, helderheid, kleurbereik, zwartniveaus en geluidskwaliteit. Features zoals Pixel Dimming, een 10bit panel, 10 bit processorkracht, ColorPrime Pro en webOS 3.0 komen samen in LG’s SIGNATURE OLED TV.

 

De koelkast die snel de inhoud prijsgeeft

LG’s SIGNATURE koelkast maakt gebruik van een KNOCK-ON feature, dat de deur met een simpele aanraking transparant maakt. Gebruikers hoeven geen koude lucht naar buiten te laten om te zien wat er nog in de koelkast zit, dat bespaart stroom. Het interieur van de koelkast is gemaakt van roestvrij staal en houdt producten nog beter koel. Het AUTO DOOR systeem van LG is helemaal nieuw. Als gebruikers hun handen vol hebben, opent de koelkastdeur uit zichzelf.

 

Een wasmachine als geen ander

De unieke LG SIGNATURE wasmachine is een geavanceerdere versie van de LG TWIN Wash die te zien was op de CES 2015. De MINI Wash module onder de reguliere wasmachine is behouden, alle andere functies zijn geheel vernieuwd.  Door het Centum Veringssysteem™worden trillingen opgevangen en werkt de SIGNATURE wasmachine stiller en efficiënter.

De Quick Circle Interface in de glazen deur maakt de wasmachine makkelijk staand te bedienen. Ook de deur is verbeterd, als gebruikers hun handen vol hebben is de deur te openen door een duw op de zijkant. De SIGNATURE wasmachine heeft daarnaast een coating die vingerafdrukken en vlekken tegengaat. Zo ziet deze wasmachine er langer schoon en als nieuw uit.

LG’s SIGNATURE luchtreiniger

Niets is zo belangrijk als de lucht die je elke dag inademt. Door het transparante paneel in LG’s SIGNATURE luchtreiniger zie je precies hoe het filteringsproces werkt.
De ‘Aqua Cyclone’ technologie filtert de lucht en reguleert de luchtvochtigheid. De luchtkwaliteit is gemakkelijk af te lezen aan LG’s Smart PM indicator. Aan de kleur op het display is de concentratie van stofdeeltjes af te lezen.

Het idee achter de SIGNATURE producten, is om nergens water bij de wijn te doen en om zo weinig mogelijk af te doen aan de innovatieve ideeën in de uiteindelijke producten.” “LG SIGNATURE is de belichaming van alles wat belangrijk is voor LG, en we hopen dat die filosofie overkomt bij consumenten die gaan voor de allerbeste producten.” Aldus Brian Na, Executive Vice President en LG’s Global Marketing Officer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x