Home Gaming Level Up Event 2015 volledige informatie incl. toegangs-prijzen

Level Up Event 2015 volledige informatie incl. toegangs-prijzen

by Mark van Truijen

Altijd al willen voelen en meemaken hoe het is om een eSporter te zijn? Altijd het gevoel gehad ‘dat kan ik ook’? Op 2 mei kan je eindelijk laten zien wat je in huis hebt tijdens het Level Up Event 2015! Voor dit event kun je meedoen aan verschillende competities en zal de finales hiervan gaan plaatsvinden on stage, voor circa 199 man! En daarbuiten kun je genieten van challenges, cosplay, try-outs en nog veel meer. En voor de potentiële eSporters hebben we een grote aankondiging in petto.

Competities
R3C Gaming houdt competities voor de meest populaire games van dit moment. Dit zijn de games:

  • FIFA 15 (PS3/PS4)
  • Call of Duty: Advanced Warfare (PS4)
  • Street Fighter IV Arcade Edition (PS3)
  • Super Smash Bros. (Wii U)

Voor al deze competities is het vereist dat je je via de website R3C-eSports.nl inschrijft, voor 14 februari. Dan gaat het kwalificatieproces beginnen en eindigt deze Online knock-out kwalificatie met een finale tijdens het Level Up Event, on stage.

Activiteiten
Tijdens het Level Up Event kun je buiten het bekijken van de finales ook zelf meedoen! Terwijl het event gaande is zal de organisatie meerdere bezoekers de kans geven om hun kunsten te vertonen op het podium. De bezoekers kunnen meedoen aan challenges als ‘Chase the beast ‘ (Evolve), King of the Hill (Street Fighter IV) en ‘Rumble Mayhem’ (Super Smash Bros.). Dit zal dus jouw moment kunnen zijn waar jij de stap maakt naar professioneel niveau. Want er zullen sponsoren en eSports teams aanwezig zijn die actief zullen scouten naar talent, dus wees voorbereid! En mocht je podiumangst hebben, je kunt ook je kunsten vertonen in de aangesloten ruimtes waar je op je gemak kunt gamen.

Cosplay & Customized game covers
Zoals eerder gezegd zal er cosplay aanwezig zijn. Dit betekend dat je eindelijk met de enige echte Scorpion (Mortal Kombat) op de foto kan.
Ook kun je je eigen game cover maken. Als voorbeeld: Wij maken een foto van jou en bewerken deze in een game naar keuze! Voor minimum bedrag kunnen wij de gamecover naar je toesturen of naar je email sturen. Wat wil je nog meer?
Dit zijn enkele grepen van activiteiten die wij zullen bieden aan de bezoekers. En als kers op de taart: Tickets zijn zeer goedkoop!
Tickets
Leden van de bibliotheek van Rotterdam €5 (inclusief consumpties)
Niet leden van de bibliotheek van Rotterdam €8 (inclusief consumpties)
VIP Tickets €10 (inclusief consumpties + eigen game cover + eerste rij stoelen

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x