Home Gaming LEGO Dimensions screenshots vrijgegeven

LEGO Dimensions screenshots vrijgegeven

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag enkele screenshots vrijgegeven van de vele verschillende omgevingen in de 14 levels van LEGO® DimensionsTM. LEGO Dimensions is de langverwachte entertainment ervaring die het fysieke LEGO® stenen bouwen integreert met interactieve console gameplay. Met de Starter Pack kunnen spelers zich begeven in de meeste, door fans geliefde, universums, ongeacht de karakters, voertuigen of gadgets ze kiezen om mee te spelen, zonder dat er additionele aankopen gedaan hoeven te worden of een expansion pack nodig is.

Aan het begin van de game starten de helden BatmanTM, Gandalf en Wyldstyle hun reis door de Yellow Brick Road in de kleurrijke wereld van Oz. De quest brengt hen onder meer naar de stad van Ninjago, Metropolis, Middle EarthTMen Hill Valley. Elk level biedt spelers een nieuwe missie, terwijl zij LEGO Multiverse proberen te redden.

Spelers die hun gameplay ervaring willen aanpassen kunnen zonder
restricties de karakters, voertuigen en gadgets van de LEGO DimensionsLevel Packs, Team Packs en Fun Packs in alle level omgevingen van de game inbrengen. De LEGO Dimensions Level Packs bieden spelers een extra level van een bepaalde entertainment franchise naast de 14 levels die de hoofdgame bevat.

De release van LEGO Dimensions staat gepland op 29 september 2015 en zal beschikbaar zijn voor Xbox One, het alles-in-één games en entertainmentsysteem van Microsoft en Xbox 360 games en entertainmentsysteem van Microsoft, PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systemen en het Nintendo Wii UTM systeem.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: