Home GamingAndroid Legacy of Zamorak: Lord of Chaos lanceert op 4 juli

Legacy of Zamorak: Lord of Chaos lanceert op 4 juli

by Jos Vis

RuneScape-spelers komen oog in oog te staan ​​met Zamorak, Lord of Chaos, in een heerlijke kerker en boss battle die lanceert op maandag 4 juli. Het dynamische systeem zal spelers van alle vaardigheidsniveaus uitdagen en schaalbare beloningen en verbeterende bieden.

De dapperste avonturiers van Gielinor zullen zich door een verwoeste stad van Zamorak vol sekteleden, demonen en angstaanjagende mini bosses moeten voorafgaand aan ze Zamorak kunnen trotseren. Deze inhoud op hoog niveau kan zowel alleen als met vrienden gespeeld worden en geeft spelers verschillende beloningen en gameplay afhankelijk van hoe de spelers de dungeon doorlopen. Naast deze boss-fight is er ook een extra mini-quest die aansluit bij de Elder God Wars-verhaallijn van vorig jaar.

Dit is misschien wel de ultieme RuneScape boss-fight, maar spelers hoeven niet bang te zijn. De kerker is ontworpen om gespeeld te worden door avonturiers van alle vaardigheidsniveaus. Er zijn drie modi beschikbaar: Story, dat damage met 90%, Normal, dat een gevarieerde uitdaging biedt, en Enrage, dat spelers tot het absolute uiterste drijft.

Voor het eerst is er in een kerker een global-leaderboard, exclusief beschikbaar voor de Enrage-modus. Laat je skills zien en vecht je een weg naar de top van de highscores tegen de beste RuneScape-spelers in de wereld op dit moment.

RuneScape is beschikbaar op PC, Steam, iOS en Android. De game heeft cross-platform-progressie en crossplay op PC en mobiel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: