That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Lanceringstrailer van ELEX, de post-apocalytisch open werld-RPG onthuld!

Zet je schrap voor de officiële in-game lanceringstrailer van ELEX, vanaf 17 oktober beschikbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One! Spelers kunnen kiezen tussen verschillende facties en daarmee het lot van de planeet Magalan bepalen.

Over ELEX
Ontwikkeld door Piranha Bytes, makers van de bekroonde Risen en Gothic series, ELEX is een open wereld-RPG en vindt plaats in een post-apocalyptisch, sci-fi universum waar magiërs en mechs naast elkaar leven.

Magalan, een planeet waar technologie erg ver staat en een gigantische populatie heeft, wordt geraakt door een meteoor. Zij die de klap overleefden, bevinden zich nu in een gevecht om te overleven, een strijd om het lot van de planeet te bezegelen. Centraal in het conflict staat ‘Elex’, een kostbare, gelimiteerde grondstof die met de meteoor is meegereisd en dat in staat is om machines aan te drijven, magie op te wekken of levende materie kan omvormen. Maar welke van deze keuzes is de juiste voor de toekomst van Magalan? Kan technologie of magie deze wereld redden? Of betekent de komst van deze nieuwe kracht het einde van een tijdperk en alles wat op de planeet rondloopt?

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE