Home MoviesDVD/Blu-Ray Kung Fu Panda 3 is vanaf 10 augustus verkrijgbaar op Blu-ray en DVD en nu al beschikbaar via Digital HD

Kung Fu Panda 3 is vanaf 10 augustus verkrijgbaar op Blu-ray en DVD en nu al beschikbaar via Digital HD

by Mark van Truijen

Haal je Kung Fu-moves weer uit de kast en zet je schrap, want een van de meest succesvolle animatiereeksen komt terug met een groot komisch avontuur. In KUNG FU PANDA 3 geven Po en de andere Kung Fu-meesters weer het beste van zichzelf. De mollige panda heeft maar één ambitie: hij wil expert worden in een krijgskunst waarvoor je niet alleen behendig en dapper moet zijn, maar ook bliksemsnelle reflexen nodig hebt. Het woord onmogelijk kent Po niet en hij groeit ook in deze film als held.

Synopsis
Wanneer Po zijn lang verloren vader plotseling ontmoet, reist het herenigde duo naar een geheim pandaparadijs om een groep hilarische panda’s te ontmoeten. Maar wanneer de bovennatuurlijke slechterik Kai alle Kung Fu meesters begint uit te dagen in China, moet Po het onmogelijke doen: leren om een dorp met vrolijke, klunzige panda’s te trainen tot het ultieme team van Kung Fu Panda’s. Geniet met al je vrienden en familie van het derde deel van dit avontuurlijke en lachwekkende verhaal.

Cast
In de Nederlandse versie van de film wordt de stem van Po ingesproken door Martijn Fischer, zanger en acteur en bekend van de film Bloed, Zweet en Tranen. Hiermee vervangt hij radio-dj Edwin Evers, die de eerste twee delen van de Kung Fu Panda-reeks de stem van Po vertolkte. Actrice en tv-presentatrice Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen, cabaretier Jörgen Raymann en de radio- en televisiepresentator Rik Felderhof zijn wel weer te horen in de nieuwe film.

Blu-ray en DVD
De 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD van de film bevatten allen meer dan een uur aan extra’s. Ontdek de oorsprong van “Skadoosh” en leer knutselen voor een groot pandafeest!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x